hair mesaot

Mesoterapia e flokëve

Humbja e flokëve mund të jetë gjenetike në shumë njerëz,por në disa raste mund të shkaktohet nga faktorë të tillë si djegia,dëmtimet dhe stresi. Shumë teknika të ndryshme përdoren për të rikthyer flokët që kanë humbur ose janë holluar. Ndër këto metoda, më e njohura dhe e preferuara është mesoterapia e flokëve.Me këtë metodë, e cila përdoret shpesh në botë dhe në vendin tonë,rrënjët e flokëve fillojnë të rriten falë vitaminave dhe shtesave minerale. Në Hair Center Of Turkey,ne operojmë mesoterapinë e flokëve për njerëzit në të gjithë botën.

Farë është mesoterapia e flokëve?

Mesoterapia e flokëve është një aplikim i ushqyerjes / replikimit të rrënjëve të flokëve me rezultate mjaft efektive.Ky trajtim, i cili mund të aplikohet si për burrat ashtu edhe për gratë, preferohet shumë nga njerëzit që kanë humbur flokët shpejt ose flokët kanë filluar të hollohen. Vitaminat dhe mineralet injektohen nën lëkurën e kokës në mënyrë që flokët të rimarrin shëndetin e saj origjinal. Nëse flokët tuaj kanë filluar të hollohen dhe të bien shpejt, ju mund të merrni flokët tuaj të vjetër me më dendësi dhe të shëndetshme falë trajtimit të mesoterapisë së flokëve. Një avantazh tjetër i mesoterapisë së flokëve është se mund të aplikohet në një zonë specifike dhe gjëndrat e flokëve jashtë këtij rajoni preken pozitivisht nga vitaminat dhe mineralet. Pas disa seancave, flokët fillojnë të rriten dhe të rriten plotësisht të shëndetshëm.

Si kryhet Mesoterapia e Flokëve?

Së pari, ne bëjmë përzierjen e lëngshme që të injektohet në zonën e synuar. Falë mjekëve tanë profesionistë dhe ekspertë, ne kryejmë mesoterapinë tuaj të flokëve në një mjedis plotësisht të besueshëm dhe steril. Pika më e rëndësishme që duhet marrë parasysh në aplikimet e mesoterapisë së flokëve është përvoja e mjekut. Mjeku juaj duhet të dijë se cilat vitamina dhe minerale duhet të përdorni. Seancat e mesoterapisë së flokëve ndryshojnë në varësi të gjendjes së rrënjëvee të flokëve tuaj dhe zonës ku do të aplikohet mesoterapia e flokëve. E vetmja dhimbje që do të ndjeni është dhimbja e lehtë në hyrjen e gjilpërës. Shumica e pacientëve që bënë mezoterapinë e flokëve fillojnë të shohin efekte pozitive që nga seanca e parë. Me këtë trajtim, flokët tuaj natyralë bëhen më të shëndetshëm dhe gjëndrat e reja të flokëve fillojnë të formohen.

Pas Mesoterapisë së Flokëve

Ju mund të vazhdoni jetën tuaj të përditshme pas seancës suaj të mesoterapisë. Sidoqoftë, nuk duhet të hyni në det ose pishinë për 24 orët e para pas seancës, të njomni ose lani flokët. Gjithashtu ju duhet të mbroni zonën e mesoterapisë nga rrezet e diellit dhe të mos përdorni produkte kimike për kujdesin e flokëve. Ju gjithashtu na kontaktoni neve si Hair Center Of Turkey nëse keni ndonjë pyetje pas operacionit.

Kush është i përshtatshëm për mesoterapinë e flokëve?

Normalisht, burrat dhe gratë janë të përshtatshëm për mesoterapinë e flokëve, por ju duhet të na kontaktoni tek Hair Center Of Turkey për një konsultë falas dhe të menjëhershme.