fue-sapphire-tec

Humbja e flokëve është një nga problemet kryesore që njerëzit hasin në ditët e sotme për të dy gjinitë, por veçanërisht për burrat. FUE ka të bëjë me marrjen e njësive të folikulave e cila është një metodë e transplantimit të flokëve që përdoret në të gjithë botën dhe në Turqi, veçanërisht në klinikën tonë, HAİR CENTER OF TURKEY

Cili është ndryshimi midis Sapphire FUE dhe FUE?

 Sapphire FUE është pothuajse i njëjtë me atë FUE normal, gjëndrat e flokëve merren një pas një, por me metodën FUE Sapphire mjekët përdorin  teh prej  safirit në vend të gjilpërës.

Ç’farë është një teh Sapphire?

Një teh Sapphire është një mjet që është bërë posaçërisht për fushën e transplantimit të flokëve që ndikojnë drejtpërdrejt në transplantin e flokëve për aftësinë e tij të shkëlqyeshme në hapjen e kanaleve dhe është bërë plotësisht nga Sapphire.

Cila është procedura e transplantimit të flokëve FUE Sapphire?

Së pari ekziston një test gjaku për të ekzaminuar ju dhe një analizë dhe konsultë të mjekut, atëherë ne fillojmë duke vizatuar rreshtin e parë për flokët tuaj dhe përpiqemi të përmbushim pritjet tuaja për pas rezultateve të operacionit. Hapi tjetër është rruajtja e kokës, më pas aplikimi i anestezisë lokale në zonën e donatorit tuaj dhe zona që është e percaktuar  për transplantin e flokëve. Mjekët tanë do të fillojnë të nxjerrin gjëndrat e flokëve, e vendosin atë në një lëng për të ruajtur folikulat të shëndetshëm, kanalet e hapura pastaj i mbjellin ato me këndin dhe drejtimin e duhur në mënyrë që të kenë një rezultat natyral.

A është e dhimbshme operacioni i transplantimit të flokëve të safirit FUE?

Ashtu si teknika FUE, do të aplikohet anestezi lokale pa dhimbje, kështu që nuk do të ndjeni dhimbje gjatë gjithë operacionit.

Kush mund të bëjë operacionin për transplantimin e flokëve FUE Sapphire?

Kushdo që ka humbje të flokëve dhe dëshiron të bëjë transplantimin e flokëve, ka të drejtë për metodën e transplantimit të flokëve FUE Sapphire. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të kontaktoni konsulentët tanë në klinikën tonë, HAİR CENTER OF TURKEY dhe ata do t’ju japin të gjitha informacionet që ju nevojiten. Ata janë këtu për ju 24/7.