Transplantimi i mjekrës

Transplantimi i Flokëve në Turqi

Mjekra ka vlerë estetike për meshkujt. Mungesa e mjekrës mund të ketë shumë shkaqe. Një nga arsyet më të rëndësishme është rrënjosja. Rootiness është emri që i jepet gjendjes kur një personi nuk i rrit mjekrën për arsye të lindura.

Përveç kësaj, arsye të tjera gjenetike, djegie dhe aksidente mund të shkaktojnë mungesë mjekërore. Duke qenë se mungesa e mjekrës mund të shkaktojë probleme estetike, ndonjëherë mund të ndikojë keq në psikologjinë e personit.

 Transplanti i mjekrës është shfaqur për të zgjidhur probleme të tilla dhe së fundmi ka filluar të preferohet mjaft shpesh.

Teknikat e Transplantit të Mjekrës

Mbjellja e mjekrës zakonisht kryhet me metodën fue , por mund të aplikohet edhe me metodën DHI sipas kërkesës. Në metodën e gazit, rrënjët mblidhen fillimisht me ndihmën e një mikromotori të veçantë. Zona dhuruese është zakonisht zverku i qafës, por nëse është e mjaftueshme, mund të merret edhe nga zona e mjekrës.

Folikulat e qimeve të marra me procesin e vjeljes ruhen në solucione të veçanta deri në fazën e transplantimit. Pas procesit të nxjerrjes, fillon procesi i hapjes së kanalit. Në procesin e kanalit hapen kanalet një nga një në zonën që do të transplantohet. Procesi i transplantimit të mjekrës përfundon duke transplantuar graftet një nga një në kanalet e hapura në këndin e duhur.

DHI Beard Transplant

Transplanti i Mjekrës DHI

Transplanti i mjekrës DHI gjithashtu fillon me procesin e vjeljes. Folikulat e qimeve në zonën e përzgjedhur dhuruese mblidhen një nga një. Në metodën DHI nuk hapet asnjë kanal. Graftet transplantohen drejtpërdrejt në zonën e transplantimit me stilolapsa të posaçëm.

Në transplantin e mjekrës , është shumë e rëndësishme që transplantet të transplantohen në këndin e duhur. Mjekra që nuk transplantohet në këndin e duhur nuk do të duket e natyrshme. Për këtë arsye specialisti i mbjelljes së flokëve që kryen procedurën duhet të jetë i specializuar në këtë fushë dhe të ketë përvojë të mjaftueshme.

Proceset e Transplantit të Mjekrës

Pacienti duhet të ndjekë me përpikëri rekomandimet e dhëna nga mjeku pas transplantimit të mjekrës . Sa më shumë që pacienti të ndjekë procedurat gjatë procesit të rikuperimit, aq më e shkurtër do të jetë koha e rikuperimit. Pacienti thirret për tu veshur një ditë pas transplantimit të mjekrës.

Dita pas veshjes është dita e parë e larjes. Mjekra e pacientit duhet larë me përpikëri në klinikë, pa fërkim. Larja zgjat gjithsej 10 ditë. Mesatarisht në ditën e 6-7-të, koret mund të fillojnë të formohen në mjekër. Kjo është normale dhe e përkohshme, shumica e kores do të bien në ditën e 10-të të larjes. Pas periudhës së shërimit, periudha e derdhjes së shokut do të fillojë pas rreth 3 muajsh.

Hedhja e goditjeve është një proces i domosdoshëm që rrënjët e transplantuara të rriten natyrshëm. Derdhja e goditjes zgjat mesatarisht 1 muaj dhe rrënjët e transplantuara janë derdhur plotësisht. Pas kësaj faze, mjekrat natyrale fillojnë të rriten. Mesatarisht, 80 për qind e mjekrës rritet brenda 4 muajve dhe mjekra rritet plotësisht brenda 1 viti.

Hair Transplant Before and After 1

Plagët Pas Transplantimit të Mjekrës?

Falë teknologjisë në zhvillim, transplantimi i mjekrës mund të kryhet shumë lehtë, pa dhimbje dhe shpejt. Nuk ka dhëmbëza në zonën e transplantimit dhe në zonën e donatorëve pas transplantimit të mjekrës .

Pas procedurës, mund të vërehet skuqje e lehtë në zonën e transplantimit, por kjo është krejtësisht e përkohshme dhe do të zhduket spontanisht në një kohë të shkurtër. Pas periudhës së shërimit, nuk ka mbresë dhe skuqje në zonën e transplantimit.

Kostoja e Transplantit të Mjekrës

Çmimet e transplantit të mjekrës ndryshojnë sipas paketave të ofruara, metodave të preferuara dhe gjendjes së përgjithshme të pacientit. Çmimi mesatar është ndërmjet 2500 – 4000 euro.

Transplantimi i Mjekrës në Turqi

Hair Center Of Turkey, është një nga qendrat kryesore të vendosura në zemër të Turqisë në Stamboll. Turqia është vendi numër një që specializohet jo vetëm në transplantin e flokëve por edhe në transplantin e mjekrës . Shumë njerëz e konsiderojnë Turqinë si opsionin e tyre të parë kur mendojnë të pyesin për transplantimin e mjekrës . Ka shumë përparësi në zgjedhjen e Turqisë si destinacion për mbjelljen e mjekrës . Këto përfshijnë, nivelin e ekspertizës në këtë fushë, çmimin që lidhet me cilësinë me një çmim shumë të volitshëm se sa në bord shumë më tepër. Të gjitha këto avantazhe dhe më shumë mund t’i gjeni në Hair Center Of Turkey .

Transplanti i flokëve Para Pas

hair transplant before after
Transplanti i Flokeve Para & Pas
Transplanti i Flokeve Para & Pas
hair trasnplant before after
Transplanti i Flokeve Para & Pas

Transplanti i flokëve Para Pas

Klinika lider në botë,
Hair Center Of Turkey – Qendra e Transplantit të Flokëve!
Staf profesional, shërbim VIP, 100% sukses, shërbim pa fund…
Nga katër kontinentet e botës deri në qendër të Stambollit,
Ne garantojmë suksesin që premtojmë me emrin tonë.
Ne ju ofrojmë një të re me metoda të personalizuara dhe kombinime teknike!
Është në duart tuaja të merrni pamjen që dëshironi me një perspektivë inovative dhe teknologjinë më të fundit!
Na kontaktoni për konsultim online, konsultim falas dhe informacion të detajuar!

F.A.Q.

Merrni një konsultë falas

Albanian(#18) (Eski)