Transplanti i Flokëve

Transplantimi flokëve në Turqi sot njihet si kirurgjia estetike më e aplikuar për burrat dhe gratë në të gjithë botën. Shumë njerëz nga jashtë vijnë në Turqi për të bërë këtë operacion. Në klinikën Hair Center Of Turkey, ne kryejmë operacione të transplantit të flokëve te njerëz nga shumë vende të botës me më shumë se 8 vjet përvojë dhe mbi 2,000 pacientë.

Ç’farë është transplanti i flokëve?

Transplanti i flokëve,me përcaktimin më të thjeshtë,është procesi i transplantimit të rrënjëve të flokëve të marra nga ana e pasme e kokës dhe më pas hapja e kanaleve në zonat përkatëse.Nëse keni përjetuar humbje intensive të flokëve, mënyra e vetme për t’i rikthyer flokët përgjithmonë është transplanti i flokëve. Transplanti i flokëve preferohet sepse jep rezultate natyrale dhe të shëndetshme të flokëve.

Si e kryejmë transplantin e flokëve?

Transplanti i flokëve në Hair Center Of Turkey kryhet në 3 faza. Ne fillojmë duke aplikuar anestezi lokale në zonën e donatore. Pastaj hapja e kanaleve në zonat ku ka humbje të flokëve.Dhe e fundit,mbjellja.

1- Koleksioni i rrënjëve /Anestezia Lokle

Para operacionit,ne bëjmë fotografi për të vëzhguar kushtet para dhe pas operacionit. Pastaj, në poliklinikën tonë, ne shkurtojmë flokët tuaj në numrin 1 me makinat tona të veçanta. Pastaj ne aplikojmë anestezi lokale. Pas kësaj, rrënjët e flokëve të pjesës suaj donatore ekzaminohen dhe merren nga specialistët tanë.Rrënjët e flokëve tuaj që janë marrë nga ana juaj e kokës, mbahen në lëngje speciale që në këtë mënyrë krijojnë mundësinë të mbeten të natyrshme dhe të shëndetshme deri në procesin e transplantit të flokëve.

2- Hapja e Kanaleve

Kanalet hapen në kënde, thellësi dhe gjerësi të përshtatshme në zonat ku do të transplantohen flokët. Falë mjekëve specialistë që punojnë në klinikën e Hair Center Of Turkey, ky proces i ndjeshëm kryhet me sukses. Procesi i grumbullimit ka një rëndësi të madhe në operacionet e transplantit të flokëve. Arsyeja për këtë është se llogaritja e saktë dhe hapja e thellësisë dhe gjerësisë së kanaleve ndikojnë drejtpërdrejt në natyralitetin e transplantit të flokëve dhe kështu rezultatin e tij të suksesshëm.

3- Mbjellja

Rrënjvt e marra nga ana e pasme e kokës vendosen një nga një në kanalet,në thellësinë dhe gjerësinë e duhur. Zona ku vendosen rrënjët e flokëve lihen të hapura dhe operacioni ka përfunduar. Niveli i lartë i njohurive dhe përvojave teknike siguron rezultate të suksesshme për pacientët e Hair Center Of Turkey.

Pas operacionit të transplantit të flokëve!!

Kur operacioni juaj i transplantit të flokëve ka përfunduar, ju mund të pushoni në shtëpi. Ditën e dytë pas operacionit në poliklinikën tonë ne kryejmë pastrimin mjekësor të pjesës së pasme të kokës. Ditën e tretë pas operacionit, duhet të lani flokët dhe në këtë mënyrë duhet që të vini përsëri në poliklinikën tonë. Larja e flokëve është një nga procedurat më të ndjeshme pas operacionit. Thonjtë nuk duhet të përdoren kur lani flokët në zonën e mbjellë dhe ato duhet të lahen butësisht me majë të gishtave dhe pëllëmbëve. Për këtë, ju mund të mbështeteni tek stafi ynë ekspert dhe me përvojë në Hair Center Of Turkey. Pasi t’i keni larë flokët me një shampo të veçantë dhe locion mos përdorni peshqirë, vetëm letra për tu tharë pa ndonjë lëvizje fërkimi. 10 ditë pas operacionit, mund të përdorni kapelë, por jo shumë gjatë dhe nuk duhet të jetë shumë e ngushtë. Pas 1 muaji,rëniet e para të flokëve të transplantuara do shihet. Ju mund të gëzoheni nëse flokët tuaj po bien sepse kjo do të thotë që operacioni juaj është mjaft i suksesshëm. Flokët e transplantuar fillojnë të rriten përgjithmonë nga 3 deri në 6 muaj. Mund të zgjasë deri në 12 muaj që rajoni të shërohet plotësisht pa ndonjë shenjë kirurgjie.

Kush mund të bëjë operacionin e Transplantit të Flokëve?

Të gjithë që vuajnë nga zona boshe në kokën e tij, burra dhe gra janë të përshtatshëm për këtë operacion, por së pari ju duhet të kontaktoni me ne si Hair Center Of Turkey,për një konsultim falas dhe të menjëhershëm.

Na kontaktoni!

Need Help? Chat with us