Transplanti i flokëve të DHI

Transplanti i flokëve të DHI

DHI-pencil-hair-transplant

Rënia e flokëve dhe tullacia është një problem pavarësisht nga mosha, gjinia dhe raca. Duke qenë se rënia e flokëve ndikon në pamjen estetike, mund të ndikojë negativisht në besimin e dikujt. Transplantimi i flokëve është zgjidhja më e qartë dhe më e përhershme për zgjidhjen e problemeve të tilla.

Transplantimi i flokëve ka teknika të ndryshme. Çdo teknikë ka dallime të favorshme nga njëra-tjetra. Këto teknika janë DHI, FUE dhe SAPPHIRE. DHI është një metodë e mbjelljes së flokëve që është përdorur shpesh kohët e fundit.

Çfarë është teknika DHI?

Dallimi më i madh që e dallon transplantin e flokëve DHI nga metodat e tjera është faza e kanalit. Ndërsa në metodat e tjera hapet një kanal për vendosjen e grafteve, në metodën DHI folikulat e flokëve transplantohen direkt nën lëkurë me ndihmën e stilolapsave të posaçëm.

Në transplantimin e flokëve DHI, si në metodat e tjera, pacienti fillimisht i nënshtrohet një ekzaminimi të përgjithshëm. Në këtë ekzaminim bëhen disa analiza dhe kontrollohet gjendja e përgjithshme shëndetësore e pacientit. Nëse nuk ka pengesë për procedurën, fillon transplantimi i flokëve DHI. Para transplantimit të flokëve DHI, pacienti dërgohet në modelin e linjës së flokëve. Vija e flokëve e përshtatshme për strukturën e fytyrës dhe kokës së pacientit është projektuar në përputhje me dëshirat e pacientit dhe rekomandimet e specialistit të transplantit të flokëve. Pas kësaj faze fillon procesi i nxjerrjes. Edhe pse zona e dhurimit është zakonisht zverku i qafës, në disa raste, mund të mblidhen edhe pjesë të tjera me qime të trupit. Procesi i nxjerrjes kryhet me ndihmën e një mikromotori të veçantë. Folikulat e flokëve mblidhen një nga një nga zona e dhurimit. Pas kësaj faze, folikulat e flokëve transplantohen direkt nën lëkurë me ndihmën e stilolapsave të posaçëm. Duke qenë se në transplantin e flokëve DHI aplikohet anestezia lokale, pacienti nuk ndjen dhimbje dhe dhimbje gjatë procedurës. Transplantimi i flokëve DHI mund të zgjasë afërsisht 10-12 orë.

DHI-Hair-transplant

Pas operacionit të DHI

Pas procedurës, pacienti duhet të ndjekë këshillat e dhëna nga mjeku. Një ditë pas operacionit DHI, pacienti do të marrë pastrimin e tij në klinikë. Një ditë pas pastrimit, pacienti thirret për larjen e parë dhe larjet vazhdojnë për 10 ditë. Një javë pas procedurës, zgjebe fillojnë të formohen, kjo është plotësisht e përkohshme dhe shumica e tyre do të bien në larjen e ditës së 10-të. Përafërsisht 1 muaj pas procedurës, do të fillojë periudha e quajtur derdhja e shokut. Gjatë kësaj periudhe, gjëndrat e transplantuara të flokëve bien plotësisht. Pas derdhjes së shokut, flokët natyralë të transplantuar të personit fillojnë të rriten. Periudha e derdhjes së goditjes është e nevojshme që flokët e transplantuar të rriten natyrshëm. Pas një mesatare prej 8 muajsh, 80 për qind e flokëve do të rriten. Mesatarisht,

Ambienti ku do të kryhet transplantimi i flokëve DHI dhe pajisjet që do të përdoren duhet të jenë jashtëzakonisht higjienike. Përndryshe, infeksionet mund të ndodhin në lëkurën e kokës. Infeksioni ndikon në procesin e shërimit të pacientit dhe mund të bëjë që rezultati të mos jetë ashtu siç pritej. Transplantimi i flokëve DHI duhet të kryhet nga specialistë kompetentë dhe me përvojë të mbjelljes së flokëve.

DHI-hair-transplant (2)

Cilat janë avantazhet e transplantit të flokëve DHI?

Meqenëse metoda e transplantimit të flokëve DHI nuk përfshin hapjen e kanalit, koha e pritjes së transplanteve është më e shkurtër. Kjo siguron një avantazh në ruajtjen e shëndetit të shartesave. Një avantazh tjetër i transplantimit të DHI kryhet me ndihmën e stilolapsave të posaçëm, ai lejon një transplantim më të dendur. Rezultati i flokëve të transplantuar më dendur duket më i natyrshëm. Përveç këtyre avantazheve, periudha e rikuperimit pas transplantimit të flokëve DHI është më e shkurtër se metodat e tjera.

Transplanti i flokeve DHI STAMBOLL

Turqia është bërë qendra e botës në transplantin e flokëve. Ka shumë qendra të mbjelljes së flokëve veçanërisht në Stamboll. Kostot e mbjelljes së flokëve, të cilat ekonomikisht janë shumë më të përballueshme se Evropa dhe vendet e tjera të botës, kanë bërë që njerëz nga e gjithë bota të vijnë në Stamboll për mbjelljen e flokëve. Ka shumë qendra të mbjelljes së flokëve në Stamboll që ofrojnë shërbime të transplantimit të flokëve DHI. Paketat e ofruara nga këto qendra përfshijnë akomodimin, transportin, procedurat mjekësore dhe trajtimin.

Transplanti i flokëve DHI në Qendrën e Flokëve të Turqisë

Si Qendra e Flokëve të Turqisë që shërben në Stamboll, ne kryejmë procedurën tuaj të transplantit të flokëve DHI pa asnjë problem dhe me dhomat tona të operacionit, mjetet dhe mjetet tona shumë higjienike dhe specialistin tonë ekspert. Ne ndjekim me shumë kujdes proceset para dhe pas procedurës së transplantit të flokëve DHI. Mund të na kontaktoni dhe të plotësoni formularin në faqen tonë të internetit për të marrë informacion në lidhje me transplantin e flokëve DHI dhe procedura të tjera.