Shqyrtime të transplantit të flokëve

Ne jemi të angazhuar për të qëndruar në krye të inovacionit dhe për t’u ofruar klientëve tanë produktet dhe shërbimet më të mira të mundshme.

Ellis

ELLIS

Operacioni i transplantit të flokëve

Lenom de Oliveira

Transplanti i Flokeve Para & Pas

Operacioni i transplantit të flokëve

Avair Xavier

before after

Flokë, mjekër dhe vetulla
Operacion transplantimi

Rezultatet më të mira të transplantit të flokëve

Kristen Hanbi kishte transplant flokësh

Kristen Hanby kishte një operacion transplantimi flokësh në Qendrën e Flokëve në Turqi dhe ne donim të ndanim historinë e saj me ju.

Operacioni i transplantit të flokëve Afro

 

Nëse jeni të interesuar për t’iu nënshtruar një transplanti afro flokësh, kjo është videoja për ju! Ne do të diskutojmë teknikat e ndryshme të transplantit të flokëve dhe çfarë duhet të presim gjatë operacionit tuaj.

Maksimumi i rrushfetit & operacioni i kufizuar

Faktorët më të mëdhenj që na dallojnë nga konkurrentët tanë që kemi bërë klinikisht një parim janë transplantimi maksimal i rrushfetit dhe numri ynë i operacioneve të kufizuara të përditshme.

Përvoja e transplantit të flokëve dhe mjekrës

Pacientët braziljanë Reginaldo Filho – Përvoja e Operacionit të Transplantit të Flokëve dhe Mjekrës ;

Klinika më e mirë e transplantit të flokëve në Turqi

Si klinika më e mirë e transplantimit të flokëve në Turqi, ne vazhdojmë të ofrojmë shërbimin më të mirë VIP për pacientët tanë.

Transplantim flokësh

Para dhe pas

Fotografitë para dhe pas transplantit të flokëve janë ndër gjërat më kurioze për njerëzit që duan të bëjnë një transplant flokësh.

Pacientë nga e gjithë bota

Procesi i transplantimit të flokëve fillon me procesin e analizës laboratorike të tubave të gjakut të marrë nga personi. Midis testeve të kryera në këtë fazë,

Albanian(#18) (Eski)