Transplanti i flokeve pa dhimbje

Transplanti i flokeve pa dhimbje

Mbjellja e flokëve pa dhimbje me qetësim është një metodë anestezie e preferuar sidomos nga personat që kanë frikë nga gjilpërat dhe dhimbjet gjatë anestezisë. Sot, mbjellja e flokëve është një nga procedurat që preferojnë ata që kanë probleme me tullacën në lëkurën e kokës, të cilët nuk i bien të gjithë flokët, por kanë flokë të rrallë.

Transplantimi i flokëve është një procedurë e preferuar nga burrat dhe gratë me alopeci androgjenetike, domethënë rënie të flokëve për arsye gjenetike. Flokët janë një element që zbukuron pamjen dhe është i rëndësishëm për shumë njerëz.

Personat që humbin flokët dhe përjetojnë rënie të flokëve zakonisht përdorin metoda trajtimi si medikamente, trajtime bimore, Prp, mesoterapi. Megjithatë, këto metoda mund të forcojnë flokët ekzistues dhe të ndalojnë rënien e flokëve.

 

Megjithatë, nuk ka asgjë për të bërë për flokët e humbur plotësisht. Përveç kësaj, ju duhet të vazhdoni trajtimet si mjekimi dhe mesoterapia në periudha të caktuara, kështu që efekti është i përkohshëm. Përkundrazi, flokët tuaj bëhen të përhershëm pas transplantimit të flokëve.

Personat që duan të bëjnë transplant flokësh mendojnë se do të përjetojnë dhimbje dhe vuajtje gjatë procedurës, por me metodën e “transplantit të flokëve me qetësi”, ju mund të bëni transplant flokësh pa dhimbje pa dhimbje dhe vuajtje.
Transplantimi i flokëve, mjekrës dhe vetullave kryhet nën mbikëqyrjen e mjekëve specialistë me përvojë në klinikën e transplantit të flokëve Hair Center of Turkey. Në klinikën tonë të mbjelljesflokëve, ju mund të kryeni transplantin e flokëve me metodën e “transplantit të flokëve të qetë”. Falë transplantit të flokëve të qetë, ju mund të keni flokë të shëndetshëm dhe të harlisur pa përjetuar asnjë dhimbje dhe dhimbje gjatë operacionit të transplantimit.

Çfarë është qetësimi?

Mbjellja e flokëve pa dhimbje është një proces i vënies në gjumë të pacientit. Në transplantimin e flokëve të qetësuar, ilaçet anestetike qetësuese dhe relaksuese injektohen në mënyrë intravenoze në krahun e pacientit. Me marrjen e efektit të ilaçeve, pacienti kalon në një gjendje gjumi të lehtë. Më pas kryhet procedura e restaurimit të flokëve që konsiderohet e përshtatshme për pacientin. Gjatë procesit të mbjelljes së flokëve, procesi i transplantimit përfundon pa ndjerë dhimbje apo vuajtje pacienti. Falë transplantit të flokëve të qetë, pacientët mund ta kalojnë procesin e operacionit të qetë.

Sedated Anesthesia

Si kryhet anestezia qetësuese?

Anestezia e qetë i lejon pacientët t’i nënshtrohen procesit të anestezisë në mënyrë të qetë. Në anestezi normale, anestezia aplikohet në lëkurën e kokës me mjete anestezike lokale për të parandaluar dhimbjen gjatë procesit të transplantimit të flokëve.

Përveç kësaj, ilaçet anestezike injektohen në lëkurën e kokës me gjilpëra mpirëse 4 mm. Procedura me gjilpërë shkaktoi dhimbje të padurueshme në lëkurën e kokës së pacientit.
Në procedurën e anestezisë së qetë, në venën e pacientit injektohen qetësues kundër dhimbjeve dhe anestetikë relaksues intravenoz.

Kjo e vendos pacientin në një gjendje gjumi të lehtë për 10-20 minuta. Kur barnat fillojnë të hyjnë në fuqi, kryhet anestezi lokale e nevojshme për transplantin. Gjatë këtij procesi, pacienti nuk ndjen efektet anësore të anestezisë lokale dhe nuk ndjen dhimbje apo dhembje. Më pas kryhet transplantimi i flokëve me një metodë të përshtatshme për pacientin.

Në Qendrën e Flokëve të Turqisë , procedurat e mbjelljes së flokëve pa dhimbje kryhen me anestezi qetësuese. Falë barnave anestezike të administruara përmes krahut të pacientit, bëhet anestezi lokale pa ndjerë dhimbje apo dhimbje. Ndryshe nga shumica e klinikave të mbjelljes së flokëve, procedurat e mbjelljes së flokëve në Hair Center of Turkey kryhen vetëm me anestezi qetësuese. Në këtë mënyrë pacienti ka një proces komod të mbjelljes së flokëve.

Painless Hair Transplant

Për kë kryhet anestezia qetësuese?

Anestezia lokale zakonisht kryhet në procedurat e restaurimit të flokëve. Megjithatë, pacientët që kanë frikë nga gjilpërat e anestezisë dhe nuk duan të përjetojnë dhimbje dhe dhimbje aplikojnë për anestezi qetësuese. Ju mund të aplikoni për anestezi qetësuese nëse keni kushtet e mëposhtme:

  • Keni frikë nga gjilpërat,
  • Nëse keni një çrregullim ankthi,
  • Nëse pragu juaj i dhimbjes është shumë i ulët,
  • Keni sëmundje të zemrës dhe presionin e gjakut,
  • Në këtë mënyrë, pacientët do ta kalojnë procesin e operacionit shumë më komod.

Mbjellja e flokëve pa dhimbje ju bën të bini në një gjumë të lehtë pasi ju lejon të relaksoheni dhe të çlodheni. Në këtë mënyrë pacientët mund të kryejnë procedurat e mbjelljes së flokëve pa dhimbje dhe vuajtje.

Transplantimi i flokëve, mjekrës dhe vetullave kryhet nën mbikëqyrjen e mjekëve specialistë me përvojë në klinikën e transplantit të flokëve Hair Center of Turkey. Nëse jeni duke përjetuar rënie të flokëve ose ankoheni për skalp të rrallë ose tullac, mund të aplikoni në klinikën tonë të transplantit të flokëve. Ju mund të bëni çdo pyetje në lidhje me transplantin e flokëve në Turqi dhe transplantin e flokëve, vetullave, mjekrës në klinikën tonë të transplantimit të flokëve në Stamboll duke telefonuar konsulentët tanë në klinikën e mbjelljes së flokëve të Qendrës së Flokëve të Turqisë.

Transplanti i flokëve Para Pas

hair transplant before after
Transplanti i Flokeve Para & Pas
Transplanti i Flokeve Para & Pas
hair trasnplant before after
Transplanti i Flokeve Para & Pas

Transplanti i flokëve Para Pas

Klinika lider në botë,
Hair Center Of Turkey – Qendra e Transplantit të Flokëve!
Staf profesional, shërbim VIP, 100% sukses, shërbim pa fund…
Nga katër kontinentet e botës deri në qendër të Stambollit,
Ne garantojmë suksesin që premtojmë me emrin tonë.
Ne ju ofrojmë një të re me metoda të personalizuara dhe kombinime teknike!
Është në duart tuaja të merrni pamjen që dëshironi me një perspektivë inovative dhe teknologjinë më të fundit!
Na kontaktoni për konsultim online, konsultim falas dhe informacion të detajuar!

F.A.Q.

Merrni një konsultë falas

Albanian(#18) (Eski)