Transplanti i flokëve hibrid

Transplanti i Flokëve Hibrid

Metoda hibride e mbjelljesflokëve është një metodë inovative e mbjelljesflokëve e aplikuar duke kombinuar metodat DHI dhe FUE Sapphire. Me metodën hibride, metoda e transplantimit të flokëve DHI përdoret për të shtrënguar zonat e rralla me qime të pacientit dhe për të marrë një pamje natyrale, ndërsa metoda Sapphire FUE përdoret për zonat tullac ku tullacja është intensive. Kështu, aspektet pozitive të të dyja metodave dalin në pah dhe si rezultat i procedurës fitohen flokë natyralë, të dendur dhe të dendur.

DHI (implantimi i drejtpërdrejtë i flokëve)

transplantimi i flokëve do të thotë që folikulat e flokëve të shëndetshëm të mbledhura nga zona e donatorit mbahen në kontejnerë me një zgjidhje të veçantë dhe më pas transplantohen drejtpërdrejt në zonën e synuar. Transplantimi i flokëve DHI kryhet duke përdorur stilolapsa milimetrike me diametër ndërmjet 0.5-1.5 të quajtura stilolapsa Choi. Graftet e flokëve të marra nga zona e dhuruesit vendosen në stilolapsin Choi dhe transplantohen në zonën e tullac të pacientit. Metoda e mbjelljes së flokëve DHI bie në sy me faktin se lejon transplantin në zonën me qime dhe ofron mundësinë e transplantimit pa qenë nevoja e hapjes së kanalit.

Në FUE Sapphire

Metoda e transplantimit të flokëve, së pari, folikulat e flokëve të shëndetshëm në zonën e dhurimit hiqen dhe mbahen në kontejnerë me tretësirën gjatë periudhës së mbledhjes së graftit. Më pas hapen kanale në zonën e tullacëve ku do të transplantohen graftet. Më pas, 2, 3, 4 dhe 5 grafte flokësh transplantohen në kanalet e hapura me stilolapsa me majë safiri. Metoda e mbjelljes së flokëve FUE Sapphire kryhet me stilolapsa me majë Sapphire. Stilolapsat me majë safiri kanë një strukturë shumë të hollë dhe të qëndrueshme në krahasim me stilolapsat me majë metalike. Safiri shkakton më pak komplikime në lëkurën e kokës falë strukturës së tij pothuajse natyrale. Në këtë drejtim, është shumë i shëndetshëm dhe i besueshëm në krahasim me mbjelljen e flokëve me stilolapsa me majë metalike.

Transplantimi Hibrid i Flokëve

metoda është një kombinim i metodave të favorshme të të dyja teknikave. Metoda hibride e transplantimit të flokëve, e cila kombinon të dyja metodat, ofron avantazhin e heqjes dhe transplantimit të më shumë grafteve në një seancë të vetme.

Në transplantimin hibrid të flokëve, kombinohen aspektet pozitive të metodave DHI dhe Sapphire FUE. Me metodën e mbjelljes së flokëve DHI, transplantimi kryhet për të trashur zonat e rralluara të flokëve të pacientit. 3 rreshtat e parë të vijës së përparme të flokëve të pacientit mund të transplantohen me metodën Sapphire FUE, ndërsa flokët e mbetur mund të transplantohen me metodën DHI.

Metoda Sapphire FUE e vështirëson transplantin për shkak të pranisë së fijeve të flokëve në zonat me qime, ndërsa transplantimi me metodën DHI jep rezultate më të mira në këto zona. Sapphire FUE nga ana tjetër jep rezultate më të mira sidomos në pjesën ballore të flokëve dhe në pjesët ku hapja e flokëve është e lartë.
Si rezultat, ndërsa transplantimi i flokëve kryhet duke hapur një kanal me Sapphire FUE në zonat e tullacëve, metoda DHI preferohet në vendet ku ka qime por dëshirohet densitet.

Meqenëse çdo rënie e flokëve është unike për çdo person, metoda e flokëve që do të përdoret gjatë transplantimit përcaktohet në përputhje me dëshirat e pacientit dhe përshtatshmërinë e llojit të rënies së flokëve të pacientit. Ju mund të merrni informacion duke kontaktuar konsulentët tanë profesionistë në klinikën tonë të mbjelljes së flokëve të Qendrës së Flokëve të Turqisë për të përcaktuar metodën më të përshtatshme të transplantimit të flokëve për ju sipas llojit të rënies së flokëve.

Transplanti i flokëve Para Pas

hair transplant before after
Transplanti i Flokeve Para & Pas
Transplanti i Flokeve Para & Pas
hair trasnplant before after
Transplanti i Flokeve Para & Pas

Transplanti i flokëve Para Pas

Klinika lider në botë,
Hair Center Of Turkey – Qendra e Transplantit të Flokëve!
Staf profesional, shërbim VIP, 100% sukses, shërbim pa fund…
Nga katër kontinentet e botës deri në qendër të Stambollit,
Ne garantojmë suksesin që premtojmë me emrin tonë.
Ne ju ofrojmë një të re me metoda të personalizuara dhe kombinime teknike!
Është në duart tuaja të merrni pamjen që dëshironi me një perspektivë inovative dhe teknologjinë më të fundit!
Na kontaktoni për konsultim online, konsultim falas dhe informacion të detajuar!

F.A.Q.

Merrni një konsultë falas

Albanian(#18) (Eski)