• January 19, 2021
  • 4

Kur dëgjoni operacionin e transplantit të flokëve vendi i parë që mendoni është Turqia. Ky është rezultati i arsyeve dhe faktorëve të ndryshëm që e kanë bërë Turqinë destinacionin e parë në botë për këtë lloj operacioni. Ekzistojnë shumë klinika dhe qendra të transplantit të flokëve në Turqi dhe veçanërisht Stamboll që kryejnë operacione për transplantin e flokëve me çmime të përballueshme që vazhdimisht fitojnë më shumë përvojë dhe forcojnë pozicionin e Turqisë si vendi kryesor në transplantin e flokëve.

Të gjithë duan të vijnë për një operacion të transplantit të flokëve bën tre hapa të thjeshtë. Së pari ata bënë një studim që përfshin teknikat e përdorimit të klinikës, emrin e mjekut dhe rezultatet e mëparshme. Pastaj ata kërkojnë një reagim në internet nga klientët e mëparshëm dhe rishikimet në të gjitha platformat, përfshirë llogaritë e tyre në media sociale. E fundit, kur të gjeni një klinikë profesionale të transplantit të flokëve, kontakti i parë është një konsultë falas në internet që vjen me një ngarkesë pyetjesh për operacionin dhe klinikën në përgjithësi. Konsumatorët e huaj kanë tendencë të shtrojnë të gjitha pyetjet e thjeshta dhe të përpunuara.

Si një nga këto qendra, ne kemi shumë pyetje në lidhje me industrinë e transplantit të flokëve nga klientët e mundshëm në baza ditore që kemi mbledhur disa nga pyetjet më të zakonshme:

A mund të bëjnë gratë edhe operacionin e transplantimit të flokëve?

Po ata mund të bëjnë operacionin. Ekzistojnë dy teknika për ta bërë këtë, FUE ose DHI kjo është arsyeja pse një konsultë është gjithmonë e rëndësishme për të përcaktuar teknikën e përshtatshme.

Sa i suksesshëm është transplantimi i flokëve?

Operacioni i transplantit të flokëve është zgjidhja më e mirë e flokëve dhe 10 herë më mirë se produktet dhe gjithashtu është i përhershëm.

A është e dhimbshme të bëni transplantin e flokëve?

Operacionet e transplantimit të flokëve bëhen nën anestezinë lokale. Por pas operacionit pacienti mund të ndiejë pak shqetësim në zonën e mbjelljes dhe donore e cila përshkruhet gjithmonë si minimale.

A duken flokët e transplantuar duken të natyrshme?

Kryesisht varet nga klinika që keni zgjedhur të bëni operacionin. Nëse keni zgjedhur klinikën e duhur, kirurgët profesionistë dhe ekspertë, askush nuk mund të shikoje diferencën.

Sa kushton një operacion i transplantit të flokëve në përgjithësi?

Në përgjithësi, kostoja e transplantit të flokëve bazohet në shumë faktorë por kushton normalisht nga 4000 dollarë në më shumë se 14000 dollarë jashtë Turqisë.

Pse të zgjidhni HAİR CENTER OF TURKEY?

Në kliniken e HAİR CENTER OF TURKEY kemi kirurgët më të mirë, me përvojë dhe profesional. Të gjithë pacientët tanë të mëparshëm janë të kënaqur me shërbimin dhe natyrisht çmimet e arsyeshme.

Need Help? Chat with us