• March 29, 2021
  • 1
  • Ditën e parë që të mbërrini dhe ne ju marrim nga aeroporti, pastaj ju çojmë në hotel për regjistrimin, ku do të pushoni deri te nesërmen. Në mëngjes do të hani mëngjes në hotel, atëherë shoferi ynë ju sjell deri në klinikën tonë.
  • Në klinikë do të takoheni me mjekët për të bërë linjën tuaj të flokëve dhe për të përcaktuar sa shartime ju nevojiten dhe sa mund të marrin saktësisht. Pagesa do të bëhet me para në ditën e operacionit gjithashtu.
  • Ne bëjmë fotografitë tuaja për analizën para dhe pas rruajme komplet kokën dhe pastaj marrim gjakun tuaj për analizë dhe trajtimin PRP më vonë në operacion.
  • Operacioni fillon me anestezinë lokale nga mjekët, më pas duke marrë rrenjet e flokeve. Do të keni një ndalesë të shkurtër për drekë dhe pak pushim, atëherë ne vazhdojmë duke hapur kanalet dhe m vone transplantin.
  • Pas operacionit do t’ju sqarojmë ilaçet që do të merrni për 4 ditët e ardhshme dhe do të bëni një takim për pastrimin ditën tjetër.
  • Shoferi do të ju çojë në hotel për pushim dhe do t’ju marr ditën tjetër në klinikë për pastrim.
  • Pastrimi mjekësor kërkon vetëm rreth 10 minuta, atëherë ne ju drejtojmë përsëri në hotel pasi të keni bërë një takim për larjen dhe kur do të merrni fluturimin tuaj përsëri në shtëpi.
  • Për larjen, shoferi ynë do t’ju marr në kohën kur ju keni zgjedhur në klinikë. Larja është procesi përfundimtar dhe më e rëndësishmja për ne do t’ju tregojmë se si do ta bëni atë për 10 ditët e ardhshme me nje solucion te vecante dhe shampon që ne ju japim.
  • Nëse ju largoheni në të njëjtën ditë të larjes, ne do t’ju çojmë në aeroport. Nëse dëshironi të ndryshoni hotelin, ne do t’ju çojmë në të dhe do t’ju sjellim çdo ditë për larje për aq kohë sa jeni në Stamboll deri në kohën e fluturimit tuaj dhe ne do t’ju çojmë në aeroport në kohë.
Need Help? Chat with us