hair transplant in turkey

Transplanti Fue I Flokëve

Ashtu si shëndeti dhe rinia, shumica prej nesh marrin flokët me lehtësi, derisa ato të zhduken … Për shumicën e njerëzve, transplanti i flokëve mund të ndihmojë në rikthimin e flokëve me pamje më të plotë.

Nëse humbja e flokëve ose rënia e flokëve ju shqetëson vërtet, procedura e mbjelljes së flokëve FUE mund të jetë një mënyrë për tu ndjerë më të sigurt për pamjen tuaj.

Si funksionon procedura?

Transplantimet FUE janë relativisht modeste dhe kryhen nën anestezi lokale për të zvogëluar ndërlikimet ose nevojën për qëndrim të zgjatur. Procesi është shumë i thjeshtë dhe i shpejtë, dhe në shumicën e rasteve, aplikimi FUE nuk ka komplikime për shumicën e pacientëve që mund të kthehen në punë të nesërmen.

Transplanti i flokëve FUE kryhet nën mikroskop nga profesionistë me përvojë për të siguruar saktësi absolute dhe për të ndihmuar krijimin e një vije flokësh sa më natyrale.

FUE është një teknikë më e re dhe ndryshe nga procedurat e tjera të mbjelljes së flokëve, transplantimi i flokëve FUE funksionon mbi baza individuale të flokëve. Çdo rrënje merret si një njësi e plotë me gjëndra të nevojshme dhe më pas transplantohet në zonën e re. Edhe pse më pak invazive, procedura është shumë komplekse dhe kjo mund të bëjë që një procedurë FUE të zgjasë pak më shumë se metoda FUT. Duke marrë më shumë kohë, koha e rikuperimit shkurtohet dhe nivelet e suksesit rriten. Ndërsa asnjë procedurë nuk lë shenja, plagët e FUE janë të kufizuara në njolla të vogla që bëhen të padukshme pas një rritje të shkurtër të flokëve.

Duke përdorur FUE, ne i ekspozojmë folikulat sa më pak dëm që të jetë e mundur, dhe kjo i jep çdo qime të transplantuar shansin më të mirë për të mbijetuar. Meqenëse folikulat merren nga një zonë e flokëve që nuk preket nga DHT, hormoni që shkakton paflokësinë e modelit mashkullor, flokët e rinj nuk preken dhe nuk ekspozohen ndaj të njëjtave lloje të humbjes së flokëve.

Për kë është i përshtatshëm transplantimi i flokëve FUE?

Transplanti i flokëve FUE është kryesisht një zgjidhje për të luftuar paflokësinë e modelit mashkullor, e cila zakonisht prek tempujt dhe kurorat, i lë burrat (dhe nganjëherë gratë) me flokë në pjesën e prapme dhe anët e kokës, por askund tjetër. Jo të gjithë janë një kandidat i përshtatshëm për trajtimin FUE, pasi faktorë të tillë si madhësia e rënies së flokëve dhe lloji i flokëve (dmth. I drejtë / i valëzuar) mund të përcaktojnë metodën më të përshtatshme të transplantimit.

Nëse doni të mësoni më shumë rreth trajtimeve të transplantit të flokëve FUE, si funksionojnë ato dhe nëse kjo është mënyra më e mirë për të rivendosur flokët tuaj pas një rënie të flokëve, na kontaktoni sot për të rregulluar një konsultë.Si HAIR CENTER OF TURKEY,ne krenohemi që jemi të sinqertë dhe të besueshëm, dhe premtimi ynë për klientët tanë është që gjithmonë të ofrojmë zgjidhjen më të përshtatshme për të dhënë rezultatet më të mira mbi baza individuale.