dhi-saç-ekimi

Transplantimi i flokëve DHI ose implantimi i drejtpërdrejtë i flokëve është një nga teknikat më të reja në fushën e transplantimit të flokëve dhe kryhet nga Mikro Motor i cili përdoret nga disa klinika në Turqi dhe ne jemi ndër  to, HAİR CENTER OF TURKEY. Teknika DHI është e ngjashme me FUE për marrjen e flokëve merren një nga një dhe transplantohen menjëherë nga disa lloje lapsash qe quhen Choi.

Procedura e teknikës së transplantit të flokëve DHI në klinikën tonë HAİR CENTER OF TURKEY është e ngjashme me teknikën FUE. Së pari ekziston një test gjaku për të ekzaminuar ju dhe një analizë dhe konsultë të mjekut, atëherë ne fillojmë duke vizatuar rreshtin e parë për flokët tuaj dhe përpiqemi të përmbushim pritjet tuaja për pas rezultateve të operacionit. Hapi tjetër është aplikimi i anestezisë lokale në zonën e donatorit tuaj dhe zonës që është e synuar për transplantin e flokëve. Në klinikën tonë,HAİR CENTER OF TURKEY, stafi ynë profesional dhe mjekët do të zgjedhin një stilolaps që plotëson specifikimet tuaja, ekstraktoni folikulat e flokëve, vendoseni në lapsin implantues DHI, pastaj vendosni atë me këndin dhe drejtimin e duhur në mënyrë që të ketë një rezultat natyral .

Teknika e transplantimit të flokëve DHI ka shumë përparësi ndaj teknikës FUE siç është zvogëlimi i kohës që folikulat mbesin jashtë trupit, gjë që i bën ata të qëndrojnë më të shëndetshëm dhe më të fortë. Ajo gjithashtu ul gjakderdhjen gjatë operacionit dhe e bën shërimin më të shpejtë. Sidoqoftë, teknika DHI kushton më shumë dhe kërkon më shumë vëmendje gjatë kryerjes së saj dhe ne kemi stafin dhe mjekët më të mirë në vend për ta kryer atë për ju në klinikën tonë, Hair Center Of Turkey, kështu që mos hezitoni të na kontaktoni për më shumë informacion.