Cili është trajtimi i plazmës(PRP)?

Në klinikën e Hair Center Of Turkey, trajtimi plazmatik ose PRP, plazma e pasur me trombocitet, është një trajtim mjekësor kundrejt humbjes së flokëve. Kryesisht janë qelizat tuaja të gjakut të përziera me faktorë rritjeje dhe proteina të cilat do të injektohen në lëkurën e kokës për një flok natyral.

Si funksionon trajtimi i plazmës?

Qelizat e kuqe dhe të bardha në trupin e njeriut janë përgjigjësit e parë kur indi dëmtohet. Ajo që ne bëjmë në klinikën Hair Center Of Turkeyështë që marrim këto qeliza, më pas i përziejmë me disa faktorë rritjeje dhe proteina. Pas injektimit në lëkurën e kokës dhe veçanërisht zonat ku keni nevojë për rritjen e densitetit të flokëve ose rritjen e flokëve, trajtimi plazmatik rrit furnizimin e gjakut për rrënjën e flokëve.

Cili është procesi i trajtimit të plazmës?

Trajtimi plazmatik zgjat 1 orë në klinikën e Hair Center Of Turkey që duhet të bëhet. Së pari marrim gjakun nga ju për tu përzier me faktorët e rritjes dhe proteinat për 10 minuta në një centrifugë. Së dyti, ne injektojmë me një gjilpërë të vogël në lëkurën e kokës dhe në mënyrë specifike zonat e synuara dhe kjo është ajo që keni pasur trajtimin tuaj plazmatik.

A do të ndiej disa dhimbje në trajtimin e plazmës?

Trajtimi plazmatik është pa dhimbje por sigurisht që do të ndjeheni vetëm se injektimet e para të gjilpërës. Mjekët dhe stafi ynë në klinikën e Hair Center Of Turkey janë më të mirët.

Sa seanca duhen për trajtimin e plazmës?

Normalisht ju duhet vetëm një por ndryshon nga një person tek tjetri. Disa mund të kenë nevojë për një seancë çdo 4 muaj por mjekët e Hair Center Of Turkey sugjerojnë që të bëni një seancë çdo 4 ose 6 muaj për të mbajtur nën kontroll humbjen e flokëve.

A ka efekte anësore ose rreziqe në trajtimin e plazmës?

Nëse keni qenë të sinqertë me mjekun tuaj para seancës për të gjitha pyetjet që ai do t’ju bëjë nuk do të ketë rrezik dhe efekte anësore për trajtimin e plazmës. Ne e garantojmë këtë në klinikën e Hair Center Of Turkey

Si të dini që jeni të përshtatshëm për trajtimin e plazmës?

Ju lutemi na kontaktoni tek Hair Center Of Turkey, për një konsultë falas dhe të menjëhershëm për gjithçka që dëshironi të dini në lidhje me trajtimin e plazmës dhe humbjen e flokëve në përgjit

Na kontaktoni!

TOP
Need Help? Chat with us