Ç’farë është transplanti i flokëve?

/ / Uncategorized
Ç’farë është transplanti i flokëve? Transplanti i flokëve tani është një nga proceset më të preferuara në vendin tonë.Çdo ditë, evoluojnë metoda që mund të zgjidhin problemin e njerëzve. Një teknikë që është zhvilluar në bazë të asaj që njerëzit kërkojnë është transplanti i flokëve. Falë transplantit të flokëve, njerëzit mund të jetojnë imazhin që dëshirojnë për jetën. Transplanti i flokëve në klinikën tonë, Hair Center Of Turkey zgjat 4 deri në 8 orë nga mjekët dhe infermierët në një mjedis steril me rrënjë të marra nga zona donatore. Gjatë këtij procesi ne do të marrim gjakun tuaj për analiza dhe gjithashtu do të përgatisim një trajtim plazme(PRP). Për më tepër, i gjithë operacioni në përgjithësi zgjat 3 ditë në klinikën tonë,Hair Center Of Turkey. Ditën e parë do të keni operacionin, ditën e dytë pastrimin e pjesës së pasme të kokës dhe ditën e tretë larjen.