AGF-39

AGF-39: Metoda të pabesueshme trajtimi kundër rënies së flokëve

Flokët janë një nga aksesorët më të rëndësishëm që i bëjnë pamjet njerëzore tërheqëse. Është e rëndësishme për çdo popull që duken flokë të bukur, pavarësisht nëse është një grua apo burrë . Të kesh flokë të shëndetshëm dhe të rregulluar e ndihmon një person të lëvizë me guxim dhe të ndihet mirë. Sot është shumë popullor aplikimi i metodave estetike si mbjellja e flokëve për shkak të rënies së flokëve . Megjithatë, mbrojtja e flokëve dhe për të parandaluar rënien e flokëve mund të aplikohen disa metoda.

Cili është shkaku i rënies së flokëve?

Flokët mund të humbasin për një lloj arsyeje. Humbja e flokëve mund të shkaktohet nga shumë faktorë si faktorët gjenetikë, ndryshimet e ajrit, çrregullimet ushqyese, mungesa e vitaminave dhe proteinave dhe çrregullimet hormonale. Përveç kësaj, rrezet ultraviolet vjen nga dielli dhe problemet e shkaktuara nga sëmundjet e brendshme shtojnë edhe rënien e flokëve .

Struktura e flokut

Struktura e flokëve ndodh në 3 shtresa. Pjesa më e brendshme është medulla, materiali i korteksit (guaska) sipër tij, dhe më i jashtmi është shtresa e kutikulës e përbërë nga qeliza të vdekura. Flokët kanë 3 faza të quajtura rritje, përparim dhe rekreacion. Këto faza quhen rrathët e jetës së flokëve. 10% e flokëve në lëkurën e kokës kanë qenë në fazën e rekreacionit. Pra, mund të ndodhë që rënia e flokëve të jetë rreth 50-100 në ditë në lëkurën e kokës.

agf-39

Metodat e trajtimit për rënien e flokëve

Sot zbatohen metoda të ndryshme trajtimi për parandalimin e rënies së flokëve si PRP , Mesotherap y, AGF-39 . Vitaminat dhe proteinat që nevojiten për flokët sigurohen me këto metoda trajtimi. AGF-39 përdoret substanca të dobishme për forcimin e flokëve. Rezultatet e dukshme merren pas 6-10 seancave me solucione AGF të përdorura në trajtimin e flokëve .

Vendi qe zene substancat në trajtimin e AGF-39

  • Ai përmban vitamina , minerale , koenzimë A dhe aminoacide , të cilat janë lëndë ushqyese thelbësore për prodhimin e proteinave dhe metabolizmin e energjisë.
  • SOD kontribuon në përmirësimin e rikthimit të flokëve dhe mbrojtjen e folikulave të flokëve nga stresi oksidativ.
  • ATP mbart energji kimike për metabolizmin që ndikon në rritjen e flokëve .

Humbja e flokëve është një nga problemet e flokëve sot si për gratë ashtu edhe për burrat. Ju mund të përdorni metodën e trajtimit të flokëve të gjeneratës së re AGF-39 për të parandaluar rënien e flokëve dhe për të pasur qime më të forta.

Trajtim AGF-39 FORTE në Qendrën e Flokëve të Turqisë

Hair Center të Turqisë kryhen trajtime për forcimin e flokëve. Ju mund të zbatoni metodën forcuese AGF-39 FORTE për të parandaluar rënien e flokëve . AGF-39 FORTE është një model i përforcuar i AGF-39 klasik . Trajtimi i parë kryhet në Klinikën tonë të Transplantit të Flokëve me ndihmën e dermatologëve apo specialistëve të flokëve. Pas trajtimit të parë, pacientët mund ta aplikojnë kompletin AGF-39 FORTE vetë në shtëpi. Ose ata mund të vazhdojnë trajtimin e tyre duke ardhur në klinikë. Trajtimi AGF-39 FORTE përfundon pas 6 deri në 10 seanca. Pas seancave do të keni flokë të shëndetshëm dhe të harlisur sipas dëshirës.

Transplanti i flokëve Para Pas

hair transplant before after
Transplanti i Flokeve Para & Pas
Transplanti i Flokeve Para & Pas
hair trasnplant before after
Transplanti i Flokeve Para & Pas

Transplanti i flokëve Para Pas

Klinika lider në botë,
Hair Center Of Turkey – Qendra e Transplantit të Flokëve!
Staf profesional, shërbim VIP, 100% sukses, shërbim pa fund…
Nga katër kontinentet e botës deri në qendër të Stambollit,
Ne garantojmë suksesin që premtojmë me emrin tonë.
Ne ju ofrojmë një të re me metoda të personalizuara dhe kombinime teknike!
Është në duart tuaja të merrni pamjen që dëshironi me një perspektivë inovative dhe teknologjinë më të fundit!
Na kontaktoni për konsultim online, konsultim falas dhe informacion të detajuar!

F.A.Q.

Merrni një konsultë falas

Albanian(#18) (Eski)

Share This Story, Choose Your Platform!