Transplanti i Flokeve ne Turqi | Hair Center of Turkey2023-08-18T14:29:31+03:00
Transplant flokesh Turqi
Transplant flokesh Turqi m

transplant flokësh gjeldeti

Merrni një konsultë falas

ENG Form
hair transplant turkey

Transplanti i flokeve Turqia

Hair Center of Turkey është një nga klinikat numër një të mbjelljes së flokëve në Stamboll, Turqia qendrore me një ekip staf me mbi 10 vjet përvojë dhe kualifikime.

Së bashku me procedurën e mbjelljes së flokëve, ne ofrojmë akomodim në një hotel me 5 yje, transport dhe shumë të tjera. Pacientët priten në aeroport dhe shoqërohen në hotelet dhe klinikat e tyre gjatë qëndrimit me ne.

Filloni udhëtimin tuaj në Qendrën e Flokëve të Turqisë duke na kontaktuar për një konsultë falas për transplantin e flokëve dhe të gjithë informacionin e nevojshëm.

Kjo përcakton nëse ka një pengesë në procesin e transplantimit të flokëve. Transplanti i flokëve të gjelit të detit kryhet duke përdorur metodat më të zakonshme dhe më të sigurta.

Këto metoda fillojnë me teknikat e transplantit të flokëve Sapphire FUE, transplantit të flokëve FUE dhe transplantit të flokëve DHI. Metoda më e përshtatshme për strukturën e flokëve dhe kokës së pacientit zgjidhet dhe aplikohet në përputhje me kërkesën e pacientit.

Gjaku i marrë nga pacienti për të cilin është marrë vendimi për operimin i nënshtrohet një sërë analizash dhe vlerësohet shëndeti i përgjithshëm i pacientit. Nëse nuk ka komplikime, pacientit i pritet flokët dhe dizajnohet vija e flokëve.

Operacioni fillon pasi pacientët qetësohen dhe dërgohen në sallën e operacionit nën mbikëqyrjen e mjekut.

Kirurgjia e transplantimit të flokëve zgjat mesatarisht 6 deri në 8 orë, në varësi të strukturës së kokës së pacientit dhe tullacisë. Klinika e ndjek pacientin pas operacionit.

hair transplant turkey

+10 vite përvojë

hair transplant turkey

Shërben më shumë se 63 shtete

hair transplant turkey

+8000 Pacient i lumtur

hair transplant turkey

%99 Norma e suksesit

hair transplant before after

Transplanti i flokëve para dhe pas

Fotot e mbjelljes së flokëve para dhe pas janë ndër gjërat më kurioze për njerëzit që duan të bëjnë një transplant flokësh.

hair transplant before after
hair transplant before after
hair transplant before after

Transplanti i flokëve para dhe pas

Fotot e mbjelljes së flokëve para dhe pas janë ndër gjërat më kurioze për njerëzit që duan të bëjnë një transplant flokësh.

Google Reviews
Hair Center of Turkey

Transplanti i flokeve Turqia

Transplanti i flokeve
Konsultimi online

Transplanti i flokeve Turqia

Transplanti i flokeve
Konsultimi online

online consultation
Konsultim falas në internet

Për një konsultë falas, ju mund të dërgoni fotot tuaja përmes WhatsApp.

operation day
Emërimi

Pas marrjes së biletës së fluturimit, lihet një takim për ditën e operacionit.

flying plane
Fluturimi për në Stamboll

Kur të mbërrini në Stamboll, do të transferoheni në një hotel me 5 yje

operation day
Para operacionit

Para operacionit vizatohet një vijë flokësh e përshtatshme për fytyrën dhe dëshirat tuaja.

operation day
Dita e veshjes

Pas operacionit, fashat hiqen, zona juaj e donatorëve vishet dhe pastrohet.

washing day
Dita e larjes dhe kthimi

Do të keni një larje përfundimtare në klinikë dhe do të transferoheni në aeroport.

Paketat e transplantit të flokëve në
Qendra e flokëve të Turqisë

package 1

Paketa gjithëpërfshirëse të gjitha në një

Paketat e transplantit të flokëve

Paketat e transplantit të flokëve ofrohen në Hair Center të Turqisë me çmime të volitshme dhe shërbim cilësor. Paketa gjithëpërfshirëse përfshin marrjen nga aeroporti, akomodimin dhe shërbimet e transportit. Do të transferoheni nga aeroporti në hotel dhe nga hoteli në klinikë me automjete VIP. Përveç kësaj, ju keni mundësinë të qëndroni në hotele me 5 yje për 3 netë e 4 ditë gjatë dhe pas procesit të mbjelljes.

Paketa jonë e hotelit përfshin mëngjes, spa, palestër, pishinë dhe banja turke. Ju do të pajiseni me një përkthyes anglisht i cili do t’ju shoqërojë gjatë gjithë procesit, analizat e nevojshme të gjakut përpara procedurës, shampon e nevojshme, spray dhe të gjitha medikamentet e nevojshme pas procedurës. Përveç kësaj, ju mund t’i bëni rezultatet tuaja të transplantimit të flokëve më të forta duke marrë 1 seancë trajtimi PRP pas procedurës.

AGF-39 VIP Kujdesi për flokët

Sot, ka shumë metoda trajtimi që përdoren për të parandaluar rënien e flokëve. Një nga mënyrat më efektive për të injektuar vitaminat dhe mineralet e nevojshme për flokët në flokë është trajtimi për forcimin e flokëve që ne ofrojmë me solucionet AGF-39. Trajtimi AGF-39 aplikohet për trajtimin e problemeve të flokëve si rënia e flokëve, tharja, brishtësia, fijet e holla të flokëve, humbja e densitetit dhe alopecia androgjenike, të cilat janë problemet më të zakonshme të flokëve tek meshkujt dhe femrat.

Solucionet e mesoterapisë së flokëve AGF-39 përmbajnë vitamina, minerale, koenzimë-A dhe aminoacide të nevojshme për prodhimin e proteinave dhe metabolizmin e energjisë. Produkti ynë ndihmon në përshpejtimin e qarkullimit në lëkurën e kokës dhe rigjallërimin e gjëndrave të flokëve. Përveç kësaj, 18 aminoacide të nevojshme për flokët në përmbajtjen e produktit ofrojnë vitaminat e nevojshme për flokët tuaj. Në Qendrën e Flokëve të Turqisë, ofrohet shërbimi i trajtimit të zgjidhjes së mesoterapisë së flokëve AGF-39.

Në trajtimin e parë, ju mund të bëni trajtim me ndihmën e specialistëve në klinikën tonë të mbjelljes së flokëve, më pas mund të vazhdoni të aplikoni kompletin AGF-39 vetëm në klinikën tonë ose në shtëpi. Ndryshime të dukshme ndodhin në flokët tuaj pas 6-10 seancave me solucione AGF-39. Pas seancave, ju mund të keni flokë të gjallë dhe me shkëlqim të ushqyer me vitamina dhe minerale.

PRP (Plazma e pasur me trombocite)

Metoda e trajtimit PRP është një metodë trajtimi që mbështet forcimin e flokëve. Me këtë metodë merret një sasi e gjakut të vetë personit dhe ndahet nga plazma e gjakut me një metodë të veçantë. Plazma e ndarë injektohet përsëri në lëkurën e kokës së personit me gjilpëra me metodën e injektimit. Lëngu plazmatik i ndarë nga procedurat është i pasur me qeliza të quajtura “trombocitet”. Trombocitet janë të pasura me faktorë të rritjes dhe ndihmojnë në shërimin e plagëve në trup.

Falë trajtimit PRP, folikulat e flokëve ushqehen dhe sigurohet rritja e flokëve dhe rigjenerimi i indeve. Trajtimi i flokëve me PRP zgjat afërsisht 15-30 minuta. Edhe pse ndihet një dhimbje e lehtë gjatë aplikimit, pacientët nuk ndjejnë dhimbje apo dhimbje pas procedurës. Nuk ka mbresë në lëkurën e kokës pas PRP. Pacientët mund të vazhdojnë lehtësisht jetën e tyre të përditshme. Trajtimi i flokëve PRP kryhet në Qendrën e Flokëve të Turqisë.

Trajtimi PRP aplikohet çdo 25-30 ditë në seanca 30-minutëshe. Rekomandohet të aplikoni 6 seanca për të marrë rezultatin më të mirë. Më pas do të mjaftojë ta aplikoni një herë në vit. Trajtimi PRP ndihmon folikulat e reja të flokëve të jenë më të shëndetshëm, më të gjallë dhe me shkëlqim. Me trajtimin PRP, do të keni pas transplantimit të flokëve, sigurohet që plagët e formuara në zonën e donatorëve pas transplantimit të flokëve të riparohen më shpejt. Pas procedurës së mbjelljes së flokëve në Qendrën e Flokëve të Turqisë mund të bëni 1 seancë trajtimi PRP pa pagesë.

Mesoterapia e flokëve

Mesoterapia e ka marrë emrin nga mesoderm, e cila quhet shtresa e mesme e lëkurës. Mesoterapia është një aplikim që kryhet duke injektuar vitamina, minerale, proteina, enzima dhe një sërë barnash të nevojshme në shtresën e mesme të kokës për shfaqjen e flokëve të shëndetshëm. Kjo përzierje, e cila ka veti ushqyese, mund të aplikohet në disa ose në të gjithë skalpin e kokës.

Mesoterapia është efektive në eliminimin e shumë problemeve të lëkurës si përtëritja e lëkurës, celuliti, heqja e njollave dhe rrudhave, si dhe problemet e rënies së flokëve. Pas procedurës së injektimit, gjëndrat e flokëve ushqehen, flokët forcohen dhe flokët bëhen më të gjallë dhe të shëndetshëm. Kështu, ndërkohë që rënia e flokëve zvogëlohet, mbështetet edhe formimi i flokëve të rinj. Përveç kësaj, mesoterapia e flokëve është një metodë shumë e favorshme për forcimin e skalpit të kokës dhe rrallimin dhe dobësimin e flokëve.

Mesoterapia e flokëve kryhet në seanca 20-30 minuta pa pasur nevojë të rruhet flokët. Për të marrë rezultatin më të mirë nga mesoterapia e flokëve, është e përshtatshme të kryhen të paktën 4 seanca. Ne kryejmë trajtimin e mesoterapisë së flokëve në Qendrën e Flokëve të Turqisë. Për të marrë rezultate më të forta dhe më të shëndetshme, ne rekomandojmë që pacientët tanë të marrin 6 seanca mesoterapie të aplikuara në shtresën e mesme të lëkurës për të marrë rezultatet më të mira nga procedura e mesoterapisë.

Kostoja e transplantit të flokëve në Turqi

Kostoja e transplantit të flokëve në Turqi

Kostot e transplantit të flokëve në Turqi janë mjaft të përballueshme pasi ofrohen në paketa all inclusive. Kur të vendosni të bëni një transplant flokësh në Turqi, do të shihni që në paketë janë përfshirë shërbime si transporti dhe akomodimi. Kostot e transplantit të flokëve në Turqi ndryshojnë në varësi të numrit të transplanteve që i nevojiten pacientit dhe cila metodë e mbjelljes së flokëve do të përdoret. Modeli i rënies së flokëve të çdo pacienti është unik.

Prandaj, mund të llogaritet se sa grafte do të jenë të mjaftueshme sipas llojit të rënies së flokëve dhe shëndetit të zonës dhuruese. Për më tepër, çfarë lloj fytyre flokësh dëshiron pacienti ndikon gjithashtu në numrin e transplanteve dhe rrjedhimisht në koston e transplantimit të flokëve. Kostot e mbjelljes së flokëve në Turqi janë mjaft të përballueshme në krahasim me kostot e mbjelljes së flokëve në vendet evropiane dhe amerikane. Mbi të gjitha, rezultatet e procedurave të mbjelljes së flokëve në Turqi janë mjaft të suksesshme. Në Hair Center të Turqisë, misioni i shërbimit të mbjelljes së flokëve përcaktohet si shërbim i personalizuar për një numër të vogël klientësh.

Në klinikën tonë të mbjelljes së flokëve, procedurat tuaja të mbjelljes së flokëve kryhen me shërbim cilësor, teknika moderne mjekësore dhe pajisje moderne. Si rezultat i procedurës, ju do të keni flokë të dendur dhe të dendur.

Kostot e transplantit të flokëve në Turqi janë mjaft të përballueshme pasi ofrohen në paketa all inclusive. Kur të vendosni të bëni një transplant flokësh në Turqi, do të shihni që në paketë janë përfshirë shërbime si transporti dhe akomodimi. Kostot e transplantit të flokëve në Turqi ndryshojnë në varësi të numrit të transplanteve që i nevojiten pacientit dhe cila metodë e mbjelljes së flokëve do të përdoret. Modeli i rënies së flokëve të çdo pacienti është unik.

Prandaj, mund të llogaritet se sa grafte do të jenë të mjaftueshme sipas llojit të rënies së flokëve dhe shëndetit të zonës dhuruese. Për më tepër, çfarë lloj fytyre flokësh dëshiron pacienti ndikon gjithashtu në numrin e transplanteve dhe rrjedhimisht në koston e transplantimit të flokëve. Kostot e mbjelljes së flokëve në Turqi janë mjaft të përballueshme në krahasim me kostot e mbjelljes së flokëve në vendet evropiane dhe amerikane. Mbi të gjitha, rezultatet e procedurave të mbjelljes së flokëve në Turqi janë mjaft të suksesshme. Në Hair Center të Turqisë, misioni i shërbimit të mbjelljes së flokëve përcaktohet si shërbim i personalizuar për një numër të vogël klientësh.

hair transplant cost turkey
Shërbimet tona
hair transplant in turkey
hair transplant in turkey
hair transplant in turkey
hair transplant in turkey
hair transplant in turkey
hair beard and eyebrow transplant
Transplanti i flokëve, mjekrës dhe vetullave

Rënia e flokëve, mjekrës dhe vetullave janë ndër problemet që prekin meshkujt dhe femrat. Humbja e flokëve, mjekrës dhe vetullave mund të ndodhë për arsye gjenetike, çrregullime hormonale, mangësi ushqyese, mangësi vitaminash dhe mineralesh, probleme të lëkurës, tranzicione sezonale, plakje, stres dhe përdorim të drogës. Për të gjetur shkakun e rënies së flokëve, është e dobishme fillimisht të kërkoni ndihmë nga specialistët e dermatologjisë.

Ka metoda trajtimi si medikamente, vajra bimorë, terapi me lazer, PRP, mesoterapi dhe AGF-39 të aplikuara për trajtimet e rënies së flokëve. Megjithatë, në disa raste, sado që të kryhet trajtimi i rënies së flokëve, nuk mund të arrihen rezultate të suksesshme. Në raste të tilla, transplantimi i flokëve ofron një zgjidhje të përhershme dhe të përjetshme për problemin e rënies së flokëve.

Me transplantin e flokëve, ju mund të gjeni zgjidhje të përhershme për rënien e flokëve në flokët, mjekrën dhe vetullat tuaja. Transplantimi i flokëve është një procedurë estetike dhe mikrokirurgjike që kryhet duke marrë vetë folikulat e flokëve. Transplantimi i flokëve është një procedurë që jep 90-95% rezultate të suksesshme. Në këtë drejtim, transplantimi i flokëve do të jetë një procedurë shumë e përhershme kundër humbjes së përhershme të flokëve, mjekrës dhe vetullave.

Transplant flokësh për femra

Transplantimi i flokëve është një procedurë që mund të kryhet edhe për gratë. Edhe pse më së shumti bëhet nga meshkujt, transplantimi i flokëve mund të bëhet edhe nga femrat. Humbja e flokëve tek gratë mund të ndodhë për shkak të faktorëve të tillë si ndryshimet hormonale, menopauza dhe periudhat e ushqyerjes me gji, proceset pas lindjes, faktorët gjenetikë, stresi dhe trajtimet kimike të flokëve.

Hollimi dhe humbja e flokëve dhe vetullave mund të eliminohet me një operacion të mbjelljes së flokëve. Në Hair Center of Turkey, ne kryejmë operacione të suksesshme të transplantimit të flokëve për gratë me probleme të rënies së flokëve në klinikën tonë. Problemet e rënies së flokëve te femrat që kanë flokë të rrallë, vija e flokëve të përparme të të cilave po tërhiqet prapa, ose që kanë një ballë të gjerë mund të eliminohen përgjithmonë dhe gjatë gjithë jetës me një operacion transplantimi të flokëve. Metoda Sapphire FUE ose DHI aplikohet në operacionet e transplantimit të flokëve për femra.

Meqenëse shumica e grave nuk duan t’i rruajnë të gjitha flokët, të gjitha flokët e pacientëve tanë femra nuk janë të rruara. Vetëm një pjesë e vogël e zonës së dhuruesit rruhet për të hequr folikulat e flokëve. Më pas, kjo zonë mund të mbulohet me flokët e mbetur. Për pacientët tanë të cilëve është hapur vija e përparme e flokëve, transplantimi i flokëve kryhet me metodën Sapphire FUE për mbylljen e hapjes në pjesën e përparme. Për zonat midis flokëve dhe zonave të holluara, përdoret metoda DHI. Me metodën DHI fitohet një pamje më e dendur dhe më e dendur midis flokëve.

Transplant flokësh për femra

Transplantimi i flokëve është një procedurë që mund të kryhet edhe për gratë. Edhe pse më së shumti bëhet nga meshkujt, transplantimi i flokëve mund të bëhet edhe nga femrat. Humbja e flokëve tek gratë mund të ndodhë për shkak të faktorëve të tillë si ndryshimet hormonale, menopauza dhe periudhat e ushqyerjes me gji, proceset pas lindjes, faktorët gjenetikë, stresi dhe trajtimet kimike të flokëve.

Hollimi dhe humbja e flokëve dhe vetullave mund të eliminohet me një operacion të mbjelljes së flokëve. Në Hair Center of Turkey, ne kryejmë operacione të suksesshme të transplantimit të flokëve për gratë me probleme të rënies së flokëve në klinikën tonë. Problemet e rënies së flokëve te femrat që kanë flokë të rrallë, vija e flokëve të përparme të të cilave po tërhiqet prapa, ose që kanë një ballë të gjerë mund të eliminohen përgjithmonë dhe gjatë gjithë jetës me një operacion transplantimi të flokëve. Metoda Sapphire FUE ose DHI aplikohet në operacionet e transplantimit të flokëve për femra.

Meqenëse shumica e grave nuk duan t’i rruajnë të gjitha flokët, të gjitha flokët e pacientëve tanë femra nuk janë të rruara. Vetëm një pjesë e vogël e zonës së dhuruesit rruhet për të hequr folikulat e flokëve. Më pas, kjo zonë mund të mbulohet me flokët e mbetur. Për pacientët tanë të cilëve është hapur vija e përparme e flokëve, transplantimi i flokëve kryhet me metodën Sapphire FUE për mbylljen e hapjes në pjesën e përparme. Për zonat midis flokëve dhe zonave të holluara, përdoret metoda DHI. Me metodën DHI fitohet një pamje më e dendur dhe më e dendur midis flokëve.

woman hair transplant 1 1
afro hair transplant 2 1
Transplanti i flokëve Afro

Transplantimi i flokëve Afro është emri që u jepet procedurave të transplantimit të flokëve që kryhen te njerëzit me origjinë afrikane. Për shkak të ndryshimit në strukturën e flokëve të individëve me origjinë afro, ka dallime të vogla në transplantimin e flokëve Afro. Megjithatë, nuk ka dallime në metodën e transplantimit të flokëve Afro. Flokët e individëve Afro kanë një strukturë të trashë, kaçurrelë dhe të dendur për sa i përket strukturës së flokëve.

Struktura e flokëve afro ka një rrënjë flokësh kaçurrelë nën lëkurë. Prandaj, është e vështirë të hiqni gjëndrat e flokëve. Megjithatë, kjo nuk do të thotë se afro-individët nuk mund t’i nënshtrohen transplantimit të flokëve. Individët afrikanë mund të përjetojnë rënie të flokëve me kalimin e kohës për shkak të gërshetimit të ngushtë të flokëve ose flokëve të mbledhur fort. Ky lloj i rënies së flokëve quhet alopecia tërheqëse. Humbja e flokëve të tipit afro mund të shihet si tek meshkujt ashtu edhe tek femrat.

Metodat e transplantimit FUE Sapphire ose DHI aplikohen në transplantin e flokëve Afro. Folikulat e flokëve nxirren me pajisje të quajtura mikro motorë dhe mbahen në kontejnerë me solucione speciale për një kohë. Më pas, një nga metodat DHI ose Sapphire FUE përdoret për të transplantuar zonën pa qime. Rezultatet e transplantimit të flokëve Afro janë më të shpejta se llojet e tjera të flokëve për shkak të strukturës së fortë të llojit të flokëve Afro.

Folikulat e flokëve fillojnë të rriten 2-3 muaj pas transplantimit. I gjithë procesi i transplantimit të flokëve përfundon në një periudhë prej 12 muajsh. Si rezultat i procesit të transplantimit, ju mund të merrni flokët tuaj të rinj në një kohë të shkurtër.

Teknika e transplantit të flokëve
hair transplant in turkey
hair transplant in turkey
hair transplant in turkey
hybrid hair transplant 2
Teknika hibride e transplantit të flokëve

Transplantimi hibrid i flokëve është një metodë e gjeneratës së fundit të transplantimit të flokëve që përfshin operacionet e mbjelljes së flokëve duke përdorur metodat e mbjelljes së flokëve Sapphire FUE dhe DHI së bashku. Me metodën hibride të transplantimit të flokëve, përdoren aspektet e favorshme të të dyja metodave të transplantimit të flokëve. Metoda e mbjelljes së flokëve Sapphire FUE kryhet duke hapur kanale me stilolapsa me majë safiri, ndërsa

Transplantimi i flokëve DHI aplikohet me stilolapsa me diametër 0.5-1.5mm të quajtura Choi Pens. Të dyja metodat kanë avantazhet e tyre. Në transplantimin hibrid të flokëve, metodat DHI dhe Sapphire FUE aplikohen së bashku sipas nevojave të pacientit. Metoda Sapphire FUE preferohet për mbushjen e vijës së përparme të flokëve, ndërsa zonat e ekspozuara në pjesën e përparme dhe të sipërme të flokëve mbushen me metodën DHI. Metoda Sapphire FUE mund të përdoret në mënyrë më efektive në zonat ku nuk ka mbetur qime, ndërsa metoda DHI mund të aplikohet lehtësisht në zonat me qime. Sipas nevojave të pacientit…

Transplant flokësh me safir FUE

Teknika e transplantimit të flokëve Sapphire FUE është një metodë e hapjes dhe transplantimit të kanalit që kryhet duke përdorur stilolapsa me majë safiri. Gjatë procedurës FUE me safir, fillimisht hapet një kanal në zonën e tullacëve me majë safiri. Më pas, graftet e flokëve transplantohen në zonat tullac me grupe stilolapsash. Safiri është ndër gurët e çmuar që gjenden në natyrë. Falë strukturës së tij të qëndrueshme dhe të butë, majat e safirit shkaktojnë shumë më pak dëmtime në lëkurën e kokës së pacientit dhe shkurtojnë kohën e shërimit.

Në të kaluarën, në aplikimet e kryera me metodën klasike FUE, operacionet e hapjes së kanalit kryheshin me stilolapsa me majë çeliku. Megjithatë, operacionet e hapjes së kanalit të kryera me majë çeliku traumatizuan qelizat në lëkurën e kokës, duke shkaktuar gjakderdhje të tepërt dhe duke zgjatur kohën e shërimit. Me stilolapsa me majë safiri, një metodë shumë më komode u miratua në procedurat e transplantimit.

Stilolapsat me majë safiri shkaktojnë shumë më pak trauma në lëkurën e kokës, janë të pajtueshme me lëkurën e kokës dhe shkurtojnë kohën e shërimit. Duke qenë se koha e shërimit të lëkurës së kokës shkurtohet me këtë metodë, ajo bëhet një metodë shumë e favorshme për pacientët tanë.

Teknika e transplantit të flokëve me safir FUE

Teknika e transplantimit të flokëve Sapphire FUE është një metodë e hapjes dhe transplantimit të kanalit që kryhet duke përdorur stilolapsa me majë safiri. Gjatë procedurës FUE me safir, fillimisht hapet një kanal në zonën e tullacëve me majë safiri. Më pas, graftet e flokëve transplantohen në zonat tullac me grupe stilolapsash. Safiri është ndër gurët e çmuar që gjenden në natyrë. Falë strukturës së tij të qëndrueshme dhe të butë, majat e safirit shkaktojnë shumë më pak dëmtime në lëkurën e kokës së pacientit dhe shkurtojnë kohën e shërimit.

Në të kaluarën, në aplikimet e kryera me metodën klasike FUE, operacionet e hapjes së kanalit kryheshin me stilolapsa me majë çeliku. Megjithatë, operacionet e hapjes së kanalit të kryera me majë çeliku traumatizuan qelizat në lëkurën e kokës, duke shkaktuar gjakderdhje të tepërt dhe duke zgjatur kohën e shërimit. Me stilolapsa me majë safiri, një metodë shumë më komode u miratua në procedurat e transplantimit.

Stilolapsat me majë safiri shkaktojnë shumë më pak trauma në lëkurën e kokës, janë të pajtueshme me lëkurën e kokës dhe shkurtojnë kohën e shërimit. Duke qenë se koha e shërimit të lëkurës së kokës shkurtohet me këtë metodë, ajo bëhet një metodë shumë e favorshme për pacientët tanë.

sapphire hair transplant 2
dhi hair transplant 2
Transplanti i flokëve të DHI

Teknika e mbjelljes së flokëve DHI (Direct Hair Implantation) është një metodë transplantimi flokësh e aplikuar direkt me stilolapsa 0,5-1,5 milimetra të quajtur Choi Pen. Në metodën e transplantimit DHI, së pari rruhet zona e donatorit. Më pas, sasia e nevojshme e fijeve të flokëve mblidhet nga zona e dhuruesit dhe ruhet në kontejnerë me solucione të veçanta që ruajnë jetën e fijeve të flokëve.

Pasi të përfundojë procesi i mbledhjes së flokëve, graftet e mbledhura të flokëve vendosen në stilolapsa të quajtura Choi Pen dhe transplantohen direkt në lëkurën e kokës. Dallimi midis transplantimit të flokëve DHI nga Sapphire FUE është se transplantimi i drejtpërdrejtë kryhet pa nevojën e hapjes së një kanali për vendosjen e transplanteve. Metoda DHI është një metodë që ne ua rekomandojmë pacientëve tanë që nuk duan të rruajnë flokët. Duke qenë se është më e vështirë të kryhet procesi i hapjes së kanalit në zonat me qime, metoda DHI preferohet më së shumti në vend të Sapphire FUE në këto zona.

Qetësim i transplantit të flokëve

Transplantimi i flokëve të qetë është një metodë opsionale për njerëzit që kanë frikë nga dhimbja dhe vuajtja gjatë anestezisë lokale. Me këtë metodë, pacientët tanë bien në gjumë për një kohë të shkurtër falë ilaçeve qetësuese të administruara përmes krahut. Në këtë mënyrë, efekti i gjilpërave të vendosura tek pacientët gjatë anestezisë lokale tejkalohet në mënyrë të lehtë. Një nga ëndrrat e frikshme të atyre që duan të bëjnë një transplant flokësh janë injeksionet me gjilpërë për të mpirë lëkurën e kokës gjatë anestezisë lokale.

Për personat që kanë frikë nga gjilpërat dhe dhimbjet, kjo situatë ka bërë që ata të hezitojnë nga transplantimi i flokëve. Megjithatë, ky problem është eliminuar me mbjelljen e flokëve të qetë. Me mbjelljen e flokëve të qetësuar, në krahun e pacientit injektohen medikamente anestetike qetësuese dhe relaksuese. Menjëherë pasi ilaçet hyjnë në fuqi, pacientët bien në një gjumë të lehtë. Më pas, injektohen medikamente anestezike lokale që konsiderohen të nevojshme për pacientin. Me transplantin e flokëve të qetë, procesi i transplantimit përfundon pa dhimbje apo vuajtje. Kështu, ju do të keni një proces të rehatshëm dhe pa dhimbje të anestezisë lokale.

sedation with hair transplant 1
Pyetjet e bëra më shpesh
Pas transplantit të flokëve
Çfarë ndodh 15-30 ditë pas transplantimit të flokëve?2023-08-02T11:00:51+03:00

Në këtë proces, “derdhja e shokut” ndodh në flokët e transplantuar. Hedhja e goditjeve është një proces natyral që ndodh pas transplantimit të flokëve dhe zgjat rreth 2 javë.

A ndikon keq dielli në flokët e transplantuar?2023-08-02T11:01:19+03:00

Pacientët duhet të shmangin ekspozimin në rrezet e diellit direkte pas transplantimit të flokëve. Ekspozimi në diell dëmton folikulat e flokëve si dhe lëkurën. Prandaj, pacientët nuk duhet të ekspozohen në rrezet e diellit për një kohë të gjatë.

A mund të pi duhan dhe alkool pas transplantimit të flokëve?2023-08-02T11:10:36+03:00

Duhani, alkooli dhe përdorimi i drogës duhet të ndërpritet 1 javë para dhe 15-20 ditë pas transplantimit të flokëve. Pirja e duhanit nuk duhet të përdoret për një kohë pasi do të vështirësojë transplantin e flokëve dhe procesin e rritjes dhe shërimit të flokëve.

A duhet të përdor ilaçin pas transplantimit të flokëve?2023-08-02T11:06:50+03:00

Antibiotikët përdoren për një periudhë të caktuar kohore pas transplantimit. Në rast dhimbjeje mund të përdoren edhe qetësues.

A do të bëhem tullac sërish pas transplantimit të flokëve?2023-08-02T11:01:56+03:00

Transplantimi i flokëve është një procedurë estetike dhe mikrokirurgjikale që kryhet duke përdorur folikulat e flokëve të vetë pacientit. Për sa kohë që transplantimi kryhet nga njerëzit e duhur dhe metodat e duhura, ai është kryesisht i suksesshëm. Miliona njerëz që janë të kënaqur me transplantin e flokëve janë dëshmi e kësaj.

Çfarë duhet të bëj nëse pas transplantimit të flokëve ka ënjtje?2023-08-02T11:04:51+03:00

Ënjtja pas transplantimit të flokëve është një gjendje normale. . Si rezultat i aplikimit të akullit dhe masazheve të lehta, këto ënjtje do të ulen brenda pak ditësh.

Si duhet të fle pas transplantimit të flokëve?2023-08-02T11:03:29+03:00

Ju nuk duhet të flini në zonën e transplantit për javën e parë pas transplantimit të flokëve. Me jastëkët e mbështetur të qafës që u janë dhënë pacientëve tanë nga klinika jonë, është e mundur të flemë më rehat pa dëmtuar zonën e donatorëve.

A mund të rruhem pas transplantimit të flokëve?2023-08-02T11:05:24+03:00

Rruajtja mund të bëhet 1 muaj pas operacionit. Megjithatë, flokët e transplantuar duhet të priten me gërshërë.

Sa ditë pas transplantimit të flokëve mund të prek flokët?2023-08-02T11:06:49+03:00

Rekomandohet që të mos prekni fijet e flokëve për rreth 14 ditë pas mbjelljes së flokëve.

A do të bien flokët e transplantuar?2023-08-02T11:10:13+03:00

Transplantimi i flokëve është një formë trajtimi me një shkallë të lartë suksesi. Kur kryhet nga specialistë dhe metoda të besueshme, transplantimi i flokëve jep rezultate shumë të suksesshme. Flokët e transplantuar nuk bien për sa kohë që nuk ka trauma si aksidente apo djegie.

Kur mund të kryej marrëdhënie seksuale pas transplantimit të flokëve?2023-08-02T11:05:50+03:00

Duke qenë se djersitja do të dëmtojë fijet e flokëve, aktivitetet e forta si sportet e rënda ose marrëdhëniet seksuale nuk duhet të kryhen për rreth 10-15 ditë pas transplantimit të flokëve.

Çfarë ndodh 1-2 muaj pas transplantimit të flokëve?2023-08-02T11:00:27+03:00

Në këtë proces, flokët e parë të pacientit fillojnë të rriten. Megjithatë, kjo situatë mund të ndryshojë nga personi në person. Edhe pse qimet e para janë të holla, fijet e flokëve më të trasha fillojnë të rriten me kalimin e kohës. Në këtë proces, zona e donatorëve shërohet në një masë të madhe.

Kur mund të bëj sport pas transplantimit të flokëve?2023-08-02T11:06:15+03:00

Ushtrime të thjeshta si ecja mund të bëhen 1 javë pas transplantimit të flokëve. Megjithatë, duhet të prisni të paktën 1 muaj për sporte më të rënda.

Çfarë nuk duhet bërë pas transplantimit të flokëve?2023-08-02T11:03:01+03:00

Pas transplantimit të flokëve, duhet të shmangni notin, saunën, duhanin, alkoolin, drogën, ekspozimin direkt në rrezet e diellit, sportet e rënda me shpenzim të lartë energjie, vrapimin dhe çiklizmin për rreth 2 javë. Ju gjithashtu duhet të shmangni prekjen e flokëve.

Kur mund të kthehem në jetën time normale pas transplantimit të flokëve?2023-08-02T11:02:27+03:00

Operacioni i transplantit të flokëve zgjat afërsisht 7-8 orë. Pas transplantimit, duhet të pushoni për 4-5 ditë që zona e dhuruesit të shërohet. Megjithëse procesi i shërimit zgjat më shumë, shumica e pacientëve mund të rifillojnë jetën e tyre të përditshme brenda 7 ditëve.

Çfarë ndodh 3-6 muaj pas transplantimit të flokëve?2023-08-02T10:59:49+03:00

Në këtë proces, fijet e flokëve fillojnë të trashen. Zona e donatorëve është gjithashtu plotësisht e shëruar.

Çfarë ndodh 7 muaj pas transplantimit të flokëve?2023-08-02T10:59:10+03:00

Në këtë proces të transplantimit të flokëve, pacientët fillojnë të shohin dukshëm rezultatet e transplantit të flokëve. Dendësia e flokëve arrin 50%. Flokët tani mund të përdoren me furçë flokësh, të priten ose të rruhen.

Before Hair Transplant
A ka ndonjë pengesë për transplantin e flokëve?2023-08-02T11:12:46+03:00

Disa probleme shëndetësore mund të pengojnë transplantin e flokëve. Historia shëndetësore dhe medikamentet e përdorura duhet t’i transferohen plotësisht mjekut. Pasi kryhen analizat e nevojshme, kuptohet nëse pacienti është i përshtatshëm për mbjelljen e flokëve. . Ju mund të zbuloni nëse jeni të përshtatshëm për transplantimin e flokëve duke marrë konsulencë falas nga konsulentët tanë ekspertë.

Sa grafte mund të hiqen nga zona e donatorëve?2023-08-02T11:19:05+03:00

Ne nxjerrim graftet e flokëve sipas përshtatshmërisë së zonës dhuruese. Nëse zona e dhurimit është pjellore, mund të hiqen deri në 6000 grafte flokësh, por si Qendra e Flokëve të Turqisë, nuk e konsiderojmë të përshtatshme heqjen e më shumë se 4500 grafte flokësh për të mbrojtur pamjen e përgjithshme të zonës dhuruese.

A do të jetë e qartë se kam bërë një transplant flokësh?2023-08-02T11:17:34+03:00

Transplantimi i flokëve jep rezultate shumë të suksesshme përderisa kryhet nga njerëzit e duhur në klinika cilësore. Prandaj, rezultatet tuaja të transplantimit të flokëve do të jenë të natyrshme dhe nuk do të njihen nga të tjerët.

A lejohet në Islam transplantimi i flokëve?2023-08-02T11:11:42+03:00

Meqenëse transplantimi i flokëve është një procedurë që kryhet duke përdorur folikulat e flokëve të vetë personit, ajo shprehet si e lejueshme sipas Islamit.

A do të ketë një mbresë në zonën e donatorëve?2023-08-02T11:11:20+03:00

Zona e dhurimit është vendi ku nxirren folikulat e flokëve. Pas transplantimit të flokëve, një mbresë e vogël mbetet në zonën e dhurimit. Këto plagë janë zakonisht në formën e unazave të bardha, të rrumbullakëta. Meqenëse plagët janë të vogla, ato nuk do të vihen re nga jashtë.

A është i dhimbshëm transplantimi i flokëve?2023-08-02T11:17:56+03:00

Duke qenë se procedura e mbjelljes së flokëve kryhet me anestezi lokale dhe qetësues, pacienti nuk ndjen dhimbje gjatë procedurës ose ndjen dhimbje minimale.

A janë çmimet e karburantit dhe DHI të ndryshme?2023-08-02T11:18:30+03:00

Të dy teknikat janë të ndryshme nga njëra-tjetra. Çmimet e tyre janë të ndryshme për shkak të materialeve të përdorura dhe kostove në rritje.

Si përcaktohet numri i grafteve të transplantuara?2023-08-02T11:20:16+03:00

Numri i grafteve përcaktohet në përputhje me hapjen e flokëve të pacientit dhe shëndetin e zonës dhuruese.

A është transplantimi i flokëve një procedurë e sigurt?2023-08-02T11:20:16+03:00

Transplantimi i flokëve është një procedurë shumë e besueshme për sa kohë që kryhet nga ekspertë të fushës dhe mjedise klinike të papërshtatshme.

Transplanti i flokeve ne Turqi
Sa kohë duhet të qëndroj në Turqi për të bërë një transplant flokësh?2023-08-02T10:58:19+03:00

Si Hair Center of Turkey, ne presim pacientët tanë në Stamboll për 3 netë e 4 ditë. Këtu kryejmë transplantin e flokëve dhe procedurat e larjes së parë. Ditën e parë, pacienti pret në hotel për të pushuar. Operacioni fillon në mëngjesin e ditës së dytë. Në ditën e tretë, procedurat e veshjes kryhen për 15-20 minuta. Në ditën e katërt kryhet procedura e parë e larjes që zgjat afërsisht 1 orë Pasi të bëhet larja e parë në klinikë, do të transferoheni në aeroport. Kështu, ju mund të ktheheni në shtëpi pasdite.

Pse transplantimi i flokëve është kaq i famshëm në Turqi?2023-08-02T10:55:51+03:00

Duke qenë se paketat e mbjelljes së flokëve në Turqi janë mjaft të favorshme, transplantimi i flokëve në Turqi është bërë mjaft i popullarizuar vitet e fundit. Përveç kësaj, kostot e procedurës janë mjaft të favorshme në krahasim me vende të tilla si Amerika dhe Evropa. Më e rëndësishmja, rezultatet e transplantimit të flokëve në Turqi janë shumë më të suksesshme se në ß të tjera

Sa kushton transplantimi i flokëve në Turqi?2023-08-02T10:56:35+03:00

Kostot e transplantit të flokëve ndryshojnë në varësi të numrit të transplanteve që i nevojiten personit dhe metodës së transplantimit të flokëve. Çmimet e transplantimit ndryshojnë sipas metodave të transplantimit Safir FUE ose DHI dhe numrit të transplanteve. Pas një konsultimi falas me konsulentët tanë ekspertë, mund të merrni një çmim sipas raportit të zonës suaj të tullac.

Merrni Një Konsultë Falas

Albanian(#18) (Eski)
Go to Top