manuel fue hair transplant

Mbjellja e flokëve Manuel FUE

Në ditët e sotme, problemi i humbjes së flokëve të përjetuar nga shumë njerëz pa e kuptuar është një problem që shqetëson negativisht vetëbesimin e individit dhe jetën shoqërore. Arsyeja më e rëndësishme për këtë është se zona me flokë ndodhet në pikën më goditëse të trupit. Një nga faktorët më të rëndësishëm që përcakton pamjen e jashtme të individëve janë flokët. Njerëzit me problemin e rënies së flokëve kërkojnë alternativa të ndryshme për zgjidhjen e këtij problemi dhe në përgjithësi gjejnë një zgjidhje në Turqinë e mbjelljes së flokëve. Transplantimi i flokëve është një proces që ka marrë hov dhe ka rritur kërkesën e tij në Turqi.

Metoda e Trajtimit të Transplantit të Flokëve

 

Metoda e trajtimit të mbjelljes së flokëve është një sistem që aplikohet tek njerëzit që përjetojnë rënie të fortë të flokëve dhe ofron një zgjidhje përfundimtare. Folikulat e shëndetshme të flokëve transferohen nga qafa e njerëzve me rënie të flokëve në zonat ku problemi është i pranishëm. Ky proces i referohet operacionit të mbjelljes së flokëve. Pika më e rëndësishme që duhet të merret parasysh në përzgjedhjen e gjëndrave të flokëve është që rrënjët të zgjidhen nga rrënjët që janë më të shëndetshme dhe nuk ka gjasa të derdhen. Operacioni i mbjelljes së flokëve është një mënyrë e sigurt për individët të cilët po përjetojnë hapje ose hedh lëng për shkak të humbjes së flokëve. Përveç kësaj, njerëzit që po konsiderojnë mbjelljen e flokëve nuk kanë nevojë të jenë plotësisht tullac. Transplantimi i flokëve zbatohet lehtësisht edhe në derdhjet që ndodhin në një pjesë të caktuar.

Koha e rikuperimit të problemit të humbjes së flokëve

Teknika e mbjelljes së flokëve është metoda më efektive e aplikuar për të zgjidhur plotësisht problemet e rënies së flokëve. Nuk ka mundësi të humbjes së flokëve në gjëndrat e transplantuara me mbjelljen e flokëve. Me transplantimin e flokëve, njerëzit bëhen më të fortë dhe të shëndetshëm në një periudhë të shkurtër prej rreth gjashtë muajsh. Në këtë proces, është me rëndësi të madhe të respektojmë rekomandimet e mjekut dhe të kemi kontrollet e nevojshme.

Rëndësia e zgjedhjes së një mjeku në mbjelljen e flokëve

Transplantimi i flokëve është një operacion mjekësor i kryer nga mjekë profesionistë dhe ekipe në sallën e operacionit. Operacionet e mbjelljes së flokëve janë një procedurë mjaft e ndjeshme dhe e përpiktë. Çdo gabim që mund të bëhet gjatë operacionit mund të shkaktojë negativitet në imazhin e pacientëve. Kthimi nga negativitetet e përmendura është pothuajse e pamundur. Megjithatë, nëse restaurimi aplikohet pas mbjelljes së flokëve, mund të ndodhin korrigjime. Prandaj, është mirë që të keni kujdes në zgjedhjen e mjekut, si dhe vendin ku do të kryhet mbjellja e flokëve. Me praninë e një mjeku që mund të kryejë procedurën e mbjelljes së flokëve në një nivel profesional, ky proces mund të kapërcehet lehtësisht.