Kush Jemi Ne

Hair Center of Turkey

Si një nga qendrat kryesore të transplantit të flokëve në vend,ne mirëpresim pacientë nga e gjithë bota për t’u bashkuar me listën tonë të më shumë se 2000 pacientëve për 8 vitet e fundit.Tek Hair Center Of Turkey,ju mund të arrini flokët që ju ëndërroni me mjekët dhe profesionistët tanë që punojnë në qendrën tonë, kështu që ne kryejmë me sukses operacionet e transplantit të flokëve tuaj. Ju mund të keni flokët e dëshiruar të shëndetshëm duke zgjedhur operacionin që dëshironi; gjithashtu, ju mund të rifitoni flokët tuaj të humbur.Tashmë është shumë e lehtë të kesh flokët tuaj të dendura,të gjallë dhe të shëndetshëm si më parë. Ne vazhdojmë t’u shërbejmë pacientëve tanë me vlera të suksesshme në transplantimin e flokëve dhe fushave të tjera me ekipin tonë të ekspertëve të mjekëve për vite me rradhë.

Në Hair Center Of Turkey,ne nuk bëjmë vetëm operacionet e transplantit të flokëve, por edhe transplantin e vetullave, transplantin e mjekrës dhe mustaqeve, mezoterapinë e flokëve si edhe trajtimin..

Në Hair Center Of Turkey,ne jemi me ju me stafin tonë ekspert dhe profesional në të gjithë shërbimin tonë për transplantin e flokëve.Me praktikat tona të mirëmbajtura plotësisht higjenike dhe të sterilizuara,mund të siguroheni që jeni në duar të sigurta.Në përputhje me fazat e përmendura,pas rreth 6 muajsh mund të keni flokë të shëndetshëm dhe natyral me ne.

Nëse dëshironi transplant të rehatshëm,pa dhimbje dhe të sigurt të flokëve me rezultatet perfekte ju ftojmë në klinikën tonë Hair Center Of Turkey.

hair transplant in turkey